2014-10-04 09:58:29
Φωτογραφία για ΑΛΛΑΖΕΙ... ΠΛΑΝΑ Ο ΜΙΤΣΕΛ!
Πιο... επιθετικό Ολυμπιακό στις εγχώριες διοργανώσεις και περισσότερο συμπαγή στα παιχνίδια με τη Γιουβέντους που ακολουθούν για το Τσάμπιονς Λιγκ ετοιμάζει ο Μίτσελ ενόψει της επανέναρξης των αγωνιστικών υποχρεώσεων των ερυθρόλευκων.

Ο Ισπανός τεχνικός, όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει, ξεκαθάρισε την παρεξήγηση που έγινε με τον Ρομπέρτο, τόσο με τη δήλωσή του όσο και με συνάντση που είχε με τον συμπατριώτη του γκολκίπερ, περιμένει την επιστροφή των παικτών που έχουν τραυματισμούς όπως ο Φουστέρ, ο Σιόβας, ο Μπενίτες και ο Ντοσεβί, ετοιμάζει επανενεργοποίηση του Σαλίνο και θεωρεί ότι παίκτες-κλειδιά της ομάδας θα παρουσιαστούν βελτιωμένοι στα επόμενα παιχνίδια.

Κόντρα στην Γιουβέντους δεν αποκλείεται να υπάρξει και αλλαγή στη διάταξη, με άμυνα τριών στόπερ, ενώ σημαντικό ρόλο αναμένεται να έχει στα πλάνα για τα προσεχή ματς τόσο ο Εντινγκά όσο και οι Αυλωνίτης, Γιαννούλης, Φορτούνης.

Ένα πρόβλημα είναι οι απουσίες των διεθνών για το προσεχές δεκαήμερο, αλλά όσοι μείνουν στο Ρέντη θα δουλέψουν πολύ για να εμφανιστούν όλοι πανέτοιμοι όταν ξαναρχίσει η... δράση.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ