2012-04-28 00:53:02
Φωτογραφία για Εύβοια: Άφησε την τελευταία του πνοή παίζοντας ποδόσφαιρο
Ήταν χθες στις οκτώ και μισή το βράδυ όταν ο άτυχος Αλέξης πήγε να παίξει μπάλα με τους φίλους του. Κάθε Πέμπτη ο 22χρονος συνήθιζε να.... πηγαίνει στο γήπεδο 5Χ5 που βρίσκεται στον περιφερειακό της Δροσιάς και έπαιζε μπάλα με τους φίλους του.

Δεν είχαν περάσει ούτε 5 λεπτά αφότου ξεκίνησε ο αγώνας και το άτυχο παιδί έπεσε αναίσθητο στο χορτάρι από παθολογικά αίτια. Επικράτησε πανικός. Οι φίλοι του πήγαν κοντά και προσπάθησαν να τον συνεφέρουν. Μάταια. Στο σημείο πήγε και ο γιατρός του γηπέδου που προσπάθησε να τον επαναφέρει στη ζωή, αλλά μάταια. Μέσα επτά λεπτά ασθενοφόρο μετέφερε το άτυχο παιδί στο νοσοκομείο της Χαλκίδας αλλά ήταν αργά, μιας και είχε ξεψυχήσει.

Οι γιατροί του νοσοκομείου Χαλκίδας απλώς διαπίστωσαν τον θάνατο του 22χρονου και ανακοίνωσαν την τραγική είδηση στους γονείς του. Όλοι όσοι τον γνώριζαν προσπαθούν να συνέλθουν από το ισχυρό σοκ που υπέστησαν και κάνουν λόγο για ένα καλό και χαμογελαστό παιδί. Ο Αλέξης εργάζονταν σε καφετέρια στην παραλία της Χαλκίδας και ήταν αγαπητός στην τοπική κοινωνία. Δεν έπινε και δεν κάπνιζε, ενώ ασχολούνταν με τον αθλητισμό από μικρή ηλικία. Η κηδεία του άτυχου νεαρού έγινε σήμερα σε χωριό της βόρειας Εύβοιας.
evianews.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Γιατί δε μένουν όλα... όνειρα!
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Γιατί δε μένουν όλα... όνειρα!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ