2012-04-28 03:55:12
Φωτογραφία για Ελλάδα και Τουρκία...
Στην περίπτωση που προχωρήσει και τελεσίδικα η Τουρκία στην απόφαση να ξεκινήσει έρευνες στο Καστελόριζο, αυτό σημαίνει ότι οι ΗΠΑ τους "πήρανε" τα κλειδιά που τους βάλανε οι ίδιες στην τσέπη στο θέμα της Συρίας. Οπότε αλλάζουν στάση άρδην τα σχέδιά τους, προσωπικά πιστεύω και εκεί που κοιτούσαν ανατολικά, τώρα κοιτάνε ...δυτικά!

Στην παρούσα φάση είναι σε εξέλιξη και το Κουρδικό θέμα. Αυτό μπορεί να έχει ευεργετικά αλλά και το αντίθετο για εμάς αποτελέσματα στην περίπτωση που η Τουρκία έχει πάρει εγγυήσεις από τις ΗΠΑ και το ΝΑΤΟ ότι η Ελλάδα θα λειτουργήσει ως ...αμορτισέρ της κοινής τους γνώμης για αυτό που τους δήθεν τύχει ...νοτιοανατολικά.  

Διαβάστε περισσότερα... 

Δεν χρειάζεται να επισημάνω ότι μετά τις εκλογές πάμε σε παρατεταμένη αστάθεια, λόγω που τα νούμερα δεν τους βγαίνουν. Σε κάθε περίπτωση εύχομαι να κάνω λάθος, αλλά ΙΣΩΣ το δεύτερο εξάμηνο του χρόνου που διανύουμε δεν θα είναι σημαντικό μόνο για την Ελλάδα αλλά για την ευρύτερη περιοχή της Μέσης Ανατολής!

Σχετική ανάρτηση: 

Οι Τούρκοι αποφάσισαν έρευνες σε ...Ρόδο και Καστελόριζο!GEOPOLITICS & DAILY NEWS (καθαρά προσωπικές απόψεις του Λουκά Δ. Συμπερά)
GeopoliticsDailyNews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ