2014-10-27 17:02:17
Φωτογραφία για ΔΥΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΝΙΚΕΣ ΣΕ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΑΛΛΑ... ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΔΥΣΚΟΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ!
Η εβδομάδα ολοκληρώθηκε με ιδανικό τρόπο για τον Ολυμπιακό, αφύ πέτυχε δύο πολύτιμες νίκες μέσα σε λίγες μόλις μέρες, με αντιπάλους τη Γιουβέντους και τον Παναθηναϊκό!

Η πρώτη ήταν μεγάλη νίκη από κάθε άποψη! Όσον αφορά στη δεύτερη, όμως, είχε αξία κυρίως για τον κόσμο του Θρύλου, αφού ως αποτέλεσμα, αυτό καθ’ αυτό, δίνει απλώς τρεις βαθμούς, όπως όλες οι νίκες και αυτό ήταν που σχολίαζαν στον Ολυμπιακό.

Ο Ολυμπιακός κρατάει το γεγονός των δύο νικών και άπαντες στο Λιμάνι είναι χαρούμενοι γιατί πέτυχαν τον στόχο τους, που δεν ήταν άλλος από το να πάρουν νικηφόρα αποτελέσματα και στα δύο ματς.

Πρώτα κόντρα στη Γιουβέντους και λίγες ημέρες μετά με τον "αιώνιο". Σε επίπεδο αποτελεσμάτων όλα κύλησαν όπως περίμεναν στον Ολυμπιακό, αλλά στην ουσία, απέναντι στους "πράσινους", αυτό που πέτυχε ο Θρύλος ήταν μια εύκολη νίκη και το τελικό σκορ (1-0), δεν αντικατοπτρίζει τα όσα έγινα, αφού οι ερυθρόλευκοι δεν απειλήθηκαν καθόλου, αλλά τελικά αυτό που μετράει είναι η ουσία.

Οι πρωταθλητές Ελλάδας πήραν τους 3 βαθμούς, λίγες ημέρες μετά το ματς με τη «βέκια σινιόρα» και πλέον κοιτάνε μπροστά διότι ακολουθούν πολλές και σημαντικές αναμετρήσεις.

Με τον Αστέρα στην Τρίπολη για το πρωτάθλημα και στη συνέχεια στο Τορίνο με τη Γιουβέντους, για το Τσάμπιονς Λιγκ.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ