2012-04-28 21:22:03
Φωτογραφία για ΔΕΥΤΕΡΗ ΘΕΣΗ ΚΑΙ... ΗΜΙΤΕΛΙΚΑ ΜΕ ΧΙΟ! ΝΟΒ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 8-7
Δεν κατάφερε να κρατήσει την πρωτιά και άρα το πλεονέκτημα έδρας ο Ολυμπιακός στο κολυμβητήριο του Λαιμού, αφού έχασε με 8-7 από τη Βουλιαγμένη και έτσι θα παίξει με τον ΝΟ Χίου στους ημιτελικούς των πλέι οφ.

Η Βουλιαγμένη ότι το... ήθελε περισσότερο και με πολύ καλή απόδοση στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, κατάφερε να πάρει τη νίκη που της δίνει το πλεονέκτημα έδρας στα Play offs.

Για την Βουλιαγμένη ξεχώρισε ο Κώστας Τσαλκάνης που έκανε εκπληκτικό παιχνίδι, ενώ απέκρουσε και πέναλτι, το οποίο είχε αναλάβει να εκτελέσει ο Δημήτρης Μάζης.

Οι δύο ομάδες μπήκαν νωθρά, ωστόσο η Βουλιαγμένη έκανε ένα πολύ καλό δεύτερο οκτάλεπτο με πρωταγωνιστές τους Χρήστο Αφρουδάκη και Αλέξανδρο Γούνα και ξέφυγε στο σκορ.

Στην τρίτη περίοδο, οι «μπέμπηδες» διατήρησαν το υπέρ τους προβάδισμα χωρίς όμως τον προπονητή του Τεό Λοράντο να βρίσκεται στον πάγκο εξαιτίας της ποινής που δέχθηκε.


Οι ερυθρόλευκοι κατάφεραν να μειώσουν στην 4η και τελευταία περίοδο, όμως δεν τα κατάφεραν, γνωρίζοντας την 2η ήττα τους στο πρωτάθλημα.

Οι παίκτες του Θοδωρή Βλάχου θα παίξουν με τον ΝΟ Χίου του Μάκη Βολτυράκη στους ημιτελικούς των πλέι οφ, έχοντας πλεονέκτημα έδρας.

Απομένει μία αγωνιστική, η 22η, για να ολοκληρωθεί η κανονική περίοδος, με την Βουλιαγμένη να παίζει εύκολο ματς με το Παλαιό Φάληρο, εκτός έδρας, ενώ ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον σκουριασμένο Πανιώνιο στο «Πέτρος Καπαγέρωφ».

Τα 8λεπτα: 1-1, 4-1, 2-1, 1-4.

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ (Τεό Λοράντος):

Τσαλκάνης, Μυλωνάκης, Βελώνιας, Κουρλιάφτης, Ελμισιάν, Κουλιεράκης 1, Αφρουδάκης Χρ. 2, Καρούντζος 1, Ποταμιάνος, Γούνας 2, Τίγκας 1, Βουλγαράκης 1, Πρωτονοτάριος, Βλαχόπουλος, Λουϊζίδης.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Θόδωρος Βλάχος):

Δεληγιάννης, Δελακάς 2, Μάζης, Χατζηκυριακάκης 1, Φουντούλης Ι. 1, Δερβίσης, Μπλάνης, Κόλιανιν, Μουρίκης Κ., Κολόμβος 2, Κατρουτζανάκης, Σχίζας 1, Φλώρος Χρ., Καλογεράκος, Πρέκας.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Το σχέδιο Μαρκεζίνη
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Το σχέδιο Μαρκεζίνη
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ