2012-04-30 07:53:27
Φωτογραφία για ΣΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΡΑΤΗΣΗΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ
Ξεκίνησε τη λειτουργία του το πρώτο κέντρο κράτησης παράνομων μεταναστών στην Αμυγδαλέζα, μετά από μια επιχείρηση-αστραπή το μεσημέρι της Κυριακής.

Ήδη στις εγκαταστάσεις του κέντρου, που βρίσκεται και κλιμάκιο του Κέντρου Ελέγχου Ειδικών Λοιμώξεων για να πραγματοποιεί υγειονομικές εξετάσεις, έχουν μεταφερθεί 56 αλλοδαποί, ενώ τις επόμενες ημέρες ο αριθμός θα ξεπεράσει τους 200.

Το βράδυ της Κυριακής, κάτοικοι της περιοχής πραγματοποίησαν συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην Αστυνομική Ακαδημία, κατά της εγκατάστασης του κέντρου κράτησης στο συγκεκριμένο χώρο.

Με ανακοίνωσή του ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης ανέφερε πως αποδεικνύεται «ότι μια κυβέρνηση μπορεί και πρέπει να λειτουργεί ακόμη και λίγες μέρες πριν τις εκλογές». Επίσης τόνισε ότι σέβεται απόλυτα τις αγωνίες και τους φόβους των τοπικών κοινωνιών, ωστόσο εμφανίστηκε βέβαιος,  ότι θα καταλαγιάσουν μόλις ζήσουν στην πράξη τη λειτουργία των Κέντρων Κλειστής Φιλοξενίας και δουν ότι η εγκληματικότητα περιορίζεται και οι συμμορίες δεν έχουν πια έδαφος να κινηθούν.
 
TheNewDailyMail
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Πολιτική δίκη
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Πολιτική δίκη
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ