2012-04-30 08:40:04
Φωτογραφία για Καταγγελία αναγνώστριας Toyota Γλυφάδας-Πούλησαν αυτοκίνητο για το οποίο είχα δώσει προκαταβολή αγοράς του
Θέλω να καταγγείλω την απαράδεκτη και αντιεπαγγελματική συμπεριφορά της Toyota Γλυφάδας. Πριν μερικές ημέρες έδωσα προκ/λή για την παραγγελία και αγορά ενός αυτοκινήτου.Μέρος της αξίας του, θα γινόταν με χρηματοδότηση.Επί δύο ημέρες, περιμένοντας την έγκριση του δανείου μου, με περιέπεζαν λέγοντας οτι καθυστερεί.Εγώ είχα πληροφορηθεί οτι το δάνειο μου ήταν υπό έγκριση.

Στο διάστημα αυτό είχαν ήδη δώσει το αυτοκίνητο σε κάποιον άλλο αγοραστή και παράλληλα με είχαν ενημερώσει οτι θα χάσω την προκ/λή μου.

Επειδή υποψιάστηκα το φιάσκο, τους ερώτησα αν υπάρχει ακόμα το αυτοκίνητο και μου τα μάσαγαν λέγοντας μου οτι θα μου δώσουν κάποιο άλλο,που φυσικά δεν είχε καμμία σχέση σχέση με αυτό που ειχα παραγγείλει.

Τελικά η βόμβα έσκασε,μη έχοντας άλλα περιθώρια, και παραδέχτηκαν οτι το αυτοκίνητο ειχε πουληθεί σε κάποιον άλλο.Ο λόγος που κάνω την καταγγελία εδώ ειναι να αφυπνιστούν κάποιοι μελλοντικοί αγοραστές και να επιλέγουν πολύ προσεκτικά εταιρίες πώλησης αυτ/των.

Από πλευράς μου, σκέφτομαι να ακολουθήσω και κάποιες άλλες διαδικασίες,γιατί αυτά τα φαινόμενα κάποια στιγμή θα πρέπει να εκλείψουν.

Αναγνώστρια
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ