2014-12-06 13:07:13
Φωτογραφία για ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ : ΑΓΩΝΑΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗΣ! (ΡΗΟΤΟ)
Η κοινωνική δράση της ΠΑΕ Ολυμπιακός, συνεχίζεται με την πραγματοποίηση για τρίτη συνεχόμενη χρονιά του «Ετήσιου Αγώνα Αγάπης», στον οποίο θα πάρουν μέρος οι δημοσιογράφοι που καλύπτουν το ρεπορτάζ των «ερυθρόλευκων» και οι Βετεράνοι του Θρύλου. Με γνώμονα την συνεισφορά στον συνάνθρωπο ο Ολυμπιακός που αποδεικνύει έμπρακτα ότι συναισθάνεται την κοινωνική ευθύνη, ενισχύει το τεράστιο φιλανθρωπικό έργο της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς. Η προσφορά αγάπης και ελπίδας σε ευπαθείς κοινωνικά ομάδες και σε συνανθρώπους μας το έχουν ανάγκη, αποτελεί μια από τις βασικές προτεραιότητες για την ομάδα του Πειραιά.

Ο Ολυμπιακός πρωτοπορεί και στον τομέα της φιλανθρωπίας και της προσφοράς στον συνάνθρωπο. Καθημερινά δίνει ελπίδα εκεί όπου υπάρχει ανάγκη και στόχος είναι αυτή η δράση να συνεχίζεται αδιάκοπα.

Ο «3ος Ετήσιος Αγώνας Αγάπης» έρχεται φέτος για να τονώσει το ήδη τεράστιο φιλανθρωπικό έργο της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς!


Η αναμέτρηση θα γίνει, όπως έγινε γνωστό στην σημερινή συνέντευξη Τύπου, στις 18 Δεκεμβρίου και ώρα 12:00 στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Στο πάνελ βρέθηκαν ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ, Κώστας Καραπαπάς, ο γενικός γραμματέας των Βετεράνων, Αντώνης Γλύκας, ο εκπρόσωπος των δημοσιογράφων που καλύπτουν το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού, Νίκος Γαβαλάς, αλλά και ο κ. Δημήτρης Αλιφιέρης, διευθυντής του ιδιαιτέρου γραφείου του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Πειραιά και διευθυντής του γραφείου τύπου της Ιεράς Μητρόπολης.

Θα υπάρχει κουπόνι αλληλεγγύης με 2 ευρώ και όσοι ενδιαφέρονται θα μπορούν να προμηθευτούν περισσότερο από ένα.

Τα χρήματα όλα θα διατεθούν για τον «ιερό σκοπό» της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς!

Να θυμίσουμε, ότι θα γίνουν δύο αγώνες. Ένας μεταξύ των Βετεράνων του Θρύλου μας και των υπαλλήλων της ΠΑΕ Ολυμπιακός και ένας μεταξύ των Βετεράνων και των δημοσιογράφων που καλύπτουν το ρεπορτάζ της ομάδας μας.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ