2012-04-30 09:48:51
Φωτογραφία για ΞΕΚΙΝΑΕΙ Η ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΓΙΑ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ - ΠΙΘΑΝΑ ΦΙΛΙΚΑ ΜΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟ
Επιστροφή στο ΣΕΦ και πάλι σήμερα οι παίκτες και το τεχνικό επιτελείο του Ολυμπιακού.

Μετά το χθεσινό ρεπό οι ερυθρόλευκοι θα ξεκινήσουν την προετοιμασία τους για τον ημιτελικό της 11ης Μαΐου με την Μπαρτσελόνα, στο Final 4 της Κωνσταντινούπολης.

Ο Ντούσαν Ίβκοβιτς περιμένει να δει σε ποια κατάσταση θα είναι οι Έισι Λο και Πέρο Άντιτς, οι οποίοι απουσίασαν από τον τρίτο ημιτελικό απέναντι στον Πανιώνιο, στη Νέα Σμύρνη, εξαιτίας γαστρεντερίτιδας ο πρώτος και σπασμών στον αυχένα ο δεύτερος.

Μάλιστα δεν αποκλείεται να συναντηθεί ξανά με τον Πανιώνιο, τον οποίο αντιμετώπισε στα ημιτελικά του ελληνικού πρωταθλήματος, ο Ολυμπιακός μέσα στις επόμενες ημέρες, αλλά στο πλαίσιο της προετοιμασίας του για το Final 4 της Ευρωλίγκας.

Ο Σέρβος τεχνικός θέλει να διατηρήσει τους παίκτες του σε αγωνιστική εγρήγορση και βρίσκεται, όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει, σε αναζήτηση αντιπάλων για φιλικά. Ο Ίβκοβιτς έχει ήδη προτείνει στο Γιώργο Μπαρτζώκα να παίξουν και, παρά τους ενδοιασμούς του τελευταίου, λόγω των πολλών προβλημάτων που έχει να αντιμετωπίσει η ομάδα του, δεν αποκλείεται τελικά να συμφωνήσει. Εξάλλου, οι Νεοσμυρνιώτες ίσως είναι η μοναδική ομάδα που αυτή την εποχή είναι «διαθέσιμη» για τους ερυθρόλευκους.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ