2012-04-30 10:15:03
Φωτογραφία για Διαπραγματεύσεων συνέχεια...
Με γοργούς ρυθμούς εξελίσσονται οι επαφές των ενδιαφερόμενων επενδυτών στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ, και αν όλα εξελιχθούν καλά μέσα στον επόμενο μήνα ο ΠΑΟΚ μπορεί να έχει επίσημα χρηματοδότη.

Οι διαπραγματεύσεις του Ζήση Βρύζα με τους ενδιαφερόμενους επενδυτές συνεχίζονται και ίσως από σήμερα κιόλας να υπάρξουν σημαντικές εξελίξεις, αφού θα πρέπει να έχουν ξεκαθαρίσει όλα μέχρι τις 14 Μαΐου που θα διεξαχθεί η ΓΣ του συλλόγου.

Στόχος είναι, αν όλα πάνε καλά, η ΑΜΚ να έχει ολοκληρωθεί μέχρι τα τέλη Μαΐου και ο ΠΑΟΚ να έχει και επίσημα νέο επενδυτή στο πλευρό του. Ωστόσο, ακόμη κι αν τα χρονικά περιθώρια θεωρηθούν στενά για να μπουν χρήματα στην ΠΑΕ, υπάρχει τρόπος να επισπεύσουν τις διαδικασίες και να ολοκληρωθούν το αργότερο μέχρι τις 5 Ιουνίου.

Επομένως, αυτό που πρέπει να περιμένουν οι φίλοι της ομάδας είναι την ενημέρωση των ανθρώπων της ΠΑΕ μέσα στα επόμενα εικοσιτετράωρα για τα αποτελέσματα από τις συζητήσεις με τον οικονομικό διευθυντή των επιχειρήσεων του Σαββίδη, αλλά και τις περαιτέρω επαφές με την πλευρά του Καμπάνη, που για την ώρα έχει μπει στο ... ψυγείο έως ότου οι άνθρωποι του Δικέφαλου να έχουν μια πιο καθαρή εικόνα.

Πηγή: www.gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ