2012-04-30 10:55:30
Φωτογραφία για ΔΙΑΚΑΝΑΛΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΣΗΜΕΡΑ Η ΝΤΟΡΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΣΤΟ ΖΑΠΠΕΙΟ
Διακαναλική συνέντευξη Τύπου δίνει σήμερα η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας, Ντόρα Μπακογιάννη, στο Ζάππειο Μέγαρο.

Χθες από το Ρέθυμνο, όπου παρουσίασε το ψηφοδέλτιο του κόμματος, η Ντόρα Μπακογιάννη χαρακτήρισε το ΠΑΣΟΚ και τη ΝΔ «αδιόρθωτα κόμματα». «Μπορούμε να δώσουμε λύσεις γιατί δεν είμαστε σημαία ευκαιρίας, αλλά θετική επιλογή» τόνισε.

«Αν η επόμενη Βουλή αποτελείται αποκλειστικά από τα αδιόρθωτα κόμματα του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ, και τα κόμματα της λαϊκίστικης δεξιάς και αριστερής αντιπολίτευσης, συν το φασιστικό κίνημα της Χρυσής Αυγής, η κατάσταση θα γίνει ακόμα χειρότερη... Δεν μπορούμε να ρισκάρουμε... Δεν μπορούμε να παίζουμε με το μέλλον των παιδιών μας», ανέφερε χαρακτηριστικά η κα Μπακογιάννη.

Για εκλογική διαδικασία που θα κρίνει το μέλλον της χώρας για δεκαετίες, έκανε λόγο ο Ευάγγελος Βενιζέλος από τη Θεσσαλονίκη, χαρακτηρίζοντας κλειδί της αναμέτρησης τους ψηφοφόρους που στήριξαν το ΠΑΣΟΚ το 2009 και έχουν δυσαρεστηθεί. Το ΠΑΣΟΚ είπε χαρακτηριστικά, έκανε την αυτοκριτική του και έδωσε μάχες, χαρακτηρίζοντας "τσάμπα μάγκες" όσους δεν μετείχαν στη μάχη της διάσωσης της χώρας και τώρα υπόσχονται λύσεις.


Τόνισε επίσης ότι το κόμμα του μπορεί να ηγηθεί, του σχηματισμού των φιλοευρωπαϊκών δυνάμεων, ώστε να συνεχίσει η χώρα στη σωστή πορεία.

Ισχυρή κυβέρνηση και αυτοδυναμία για να βγει η χώρα από την κρίση ζήτησε ο Αντώνης Σαμαράς από το Ηράκλειο της Κρήτης, εξαπολύοντας σφοδρή επίθεση στον Ευάγγελο Βενιζέλο και κατηγορώντας τον πως με το οικονομικό πρόγραμμα που παρουσίασε θέλει να κάνει όσα δεν έκανε τα τελευταία δυόμιση χρόνια.

Ο κ. Σαμαράς ζήτησε από τους πολίτες να επιλέξουν, με γνώμονα τη συνέπεια και το πρόγραμμα και τους κάλεσε να απορρίψουν τις ακραίες ναζιστικές φωνές, αλλά και όσους ποντάρουν στο θυμό και στην οργή της κοινωνίας. Σήμερα το απόγευμα ο Αντώνης Σαμαράς θα πραγματοποιήσει ομιλία στην Πάτρα.

Επικίνδυνη χαρακτήρισε η Αλέκα Παπαρήγα όποια κυβέρνηση κι αν προκύψει από τις συνεργασίες, προειδοποιώντας πως τους επόμενους μήνες έρχονται νέα οριζόντια σκληρά μέτρα εναντίον πολιτών.

Σφοδρή επίθεση εναντίον των Προέδρων ΠΑΣΟΚ και Νέας Δημοκρατίας εξαπέλυσε ο Γιώργος Καρατζαφέρης, λέγοντας πως εξαπατούν τον λαό, υποσχόμενοι οικονομικές παροχές και απαλλαγές, την ώρα που έχουν συνυπογράψει το μνημόνιο.

Ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, θα πραγματοποιήσει ομιλία σήμερα στις 8:30 μ.μ. στην Κεντρική Πλατεία των Ιωαννίνων.  Χθες ο Αλέξης Τσίπρας κατήγγειλε τις δυνάμεις του μνημονίου πως τρομάζουν στην ιδέα μιας κυβέρνησης της Αριστεράς, τονίζοντας πως ο δρόμος μπορεί να μην είναι εύκολος, ωστόσο μπορούν να δημιουργηθούν συνθήκες εξοικονόμησης πόρων και αναδιανομής του πλούτου.

Οι Οικολόγοι Πράσινοι τονίζουν πως υπάρχει εναλλακτικός δρόμος ανάπτυξης. Ο Φώτης Κουβέλης από την κεντρική προεκλογική συγκέντρωση της Δημοκρατικής Αριστεράς, στην πλατεία Κοτζιά, τόνισε πως η 6η Μαΐου πρέπει να γίνει αφετηρία θετικών εξελίξεων και κάλεσε τους πολίτες να μην ακούν όσους κινδυνολογούν, φοβούμενοι το σπάσιμο τού δικομματισμού.

Ο Πάνος Καμμένος, από τα Δωδεκάνησα, τόνισε πως πρέπει να επανέλθει το ειδικό φορολογικό καθεστώς στην περιοχή, αλλά και να προβλεφθεί ειδικό φορολογικό καθεστώς για τις επιχειρήσεις που κάνουν έδρα τους τα νησιά, ώστε να επιτευχθεί η ανάπτυξη.

Η Λούκα Κατσέλη τόνισε πως οι πολίτες αξίζουν ένα καλύτερο αύριο
 
TheNewDailyMail
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Ως Λωτοφάγοι ή ως Πολίτες;...
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Ως Λωτοφάγοι ή ως Πολίτες;...
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ