2012-04-30 11:40:21
Φωτογραφία για «ΣΤΡΑΒΩΣΕ» ΠΟΛΥ ΚΟΣΜΟ Ο... ΧΟΡΟΣ ΑΛΚΑΝΤΑΡΑ ΚΑΙ ΑΛΒΕΣ! *ΒΙΝΤΕΟ*
Τιάγκο Αλκάνταρα και Ντάνι Άλβες πανηγύρισαν χορεύοντας... βραζιλιάνικα το πέμπτο γκολ της Μπαρτσελόνα στη νίκη επί της Ράγιο Βαγεκάνο (7-0), κάτι που δεν άρεσε στον Πεπ Γκουαρδιόλα και τον Κάρλες Πουγιόλ.

Ο πανηγυρισμός των δύο παικτών θεωρήθηκε προσβλητικός από τους οπαδούς των γηπεδούχων και προφανώς ανάρμοστος μετά από μία εβδομάδα στην οποία οι «μπλαουγκράνα» έχασαν πρωτάθλημα και Champions League. Έτσι τόσο ο προπονητής, όσο και ο αρχηγός των Καταλανών, δεν έκρυψαν τη δυσαρέσκειά τους.

«Αυτή η ενέργεια δεν αρμόζει σε παίκτες της Μπαρτσελόνα. Ζητούμε συγγνώμη από τη Ράγιο. Δεν θα ξανασυμβεί», αρκέστηκε να πει ο Γκουαρνδίολα. Ο Κάρλες Πουγιόλ δεν είπε τίποτα, αλλά έτρεξε να… μαζέψει τους δύο συμπαίκτες του σπρώχνοντάς τους μετά το 5-0, δείχνοντας τον εκνευρισμό του.

Οι δύο παίκτες απολογήθηκαν μετά το τέλος του αγώνα.

«Ζητώ συγγνώμη από τους φιλάθλους της Ράγιο, που αισθάνθηκαν να προσβάλλονται από το χορό. Δεν ήταν πρόθεσή μου κάτι τέτοιο, απλώς ήθελα να το διασκεδάσω», είπε ο μπακ της Μπαρτσελόνα, ενώ ο νεαρός μέσος τόνισε από την πλευρά του:

«Απολογούμαι στον κόσμο της Ράγιο. Παρασύρθηκα από τα συναισθήματα κι έκανα ένα λάθος. Δεν θα ξανασυμβεί».
olympiacos-blog
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Aπών από τη δίκη του
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Aπών από τη δίκη του
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ