2012-04-30 12:20:42
Φωτογραφία για Τρόικα εναντίον λαού
Ακόμα και τώρα, την ύστατη στιγμή, που οι Έλληνες αγωνίζονται να επιβιώσουν και να αποφασίσουν με καθαρό μυαλό για την αποφασιστική εκλογική αναμέτρηση της Κυριακής, οι δάνειες δυνάμεις και οι υπάλληλοι τους συνεχίζουν να προκαλούν το κοινό αίσθημα.

Ο Εκπρόσωπος της τρόικας Ματίας Μορς απέστειλε επιστολή προς τους υπουργούς Υγείας και Εργασίας, απαιτώντας εξηγήσεις (!) γιατί δεν ενημερώθηκε για τις αλλαγές που πέρασαν στον νόμο για τα ασφαλιστικά ταμεία, και διατάζει να περάσουν όλα (ακόμα κι όσα δεν χρηματοδοτούνται από τον κρατικό Προϋπολογισμό) στον ΕΟΠΥΥ, μέχρι τον Ιούνιο! 

Επίσης, όπως δημοσίευσε “η κυριακάτικη δημοκρατία” , οι κατακτητές της πατρίδας μας σχεδιάζουν να προκαλέσουν ακόμα μεγαλύτερη εξαθλίωση στον λαό, με μέτρα που δεν θα ήταν δυνατόν να επιβληθούν ούτε σε χώρα που έχει ηττηθεί σε πόλεμο! Μεταξύ άλλων, οι δυνάμεις, που εισήλθαν από την κερκόπορτα την οποία άνοιξαν διάπλατα ο Γιώργος Παπανδρέου και οι συναυτουργοί του, θέλουν περαιτέρω μείωση του κατώτατου μισθού, την κατάργηση του ΕΚΑΣ, την περικοπή σε κοινωνικά επιδόματα και το ψαλίδισμα των επικουρικών συντάξεων
. Ταυτόχρονα, οι τροϊκανοί φέρονται αποφασισμένοι να καταργήσουν άμεσα το επίδομα αδείας και το δώρο Πάσχα, και να αφήσουν για «μελλοντική διαπραγμάτευση το δώρο Χριστουγέννων» , όπως ανέφερε η εφημερίδα μας. 

Είναι προφανές ότι η στάση που έχει κρατήσει ο θίασος Παπανδρέου απέναντι στις παρανοϊκές απαιτήσεις των πιστωτών μας τους έχει ανοίξει την όρεξη για περισσότερα! Η φτωχοποίηση του πληθυσμού και η παραδειγματική τιμωρία των Ελλήνων, επειδή απλώς ζουν και αναπνέουν σε έναν υπέροχο τόπο και διαχειρίζονται μια ανεκτίμητη ιστορική κληρονομιά, είναι τα ανομολόγητα σχέδιά τους. Το μόνο πράγμα που απομένει στους Έλληνες είναι η αντεπίθεση και η νίκη!

(Δημοκρατία)
online-pressblog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ