2014-12-23 10:29:04
Φωτογραφία για ΕΧΕΙ ΠΡΟΤΑΘΕΙ Ο ΓΙΡΑΤΣΕΚ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ *ΒΙΝΤΕΟ*
Πληροφορίες που επικαλείται σε δημοσίευμά του το "gazzetta.gr" θέλουν το Πετρ Γίρατσεκ να έχει προταθεί στον Ολυμπιακό.

Ο Τόμας Ροζίτσκι δεν είναι ο μόνος παίκτης από την Τσεχία που «παίζει» για τον Ολυμπιακό.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, σ' ένα από τα φαξ που έχουν φτάσει στα γραφεία της Πλατείας Αλεξάνδρας, υπάρχει το όνομα του Πετρ Γίρατσεκ.

O 28χρονος μέσος αγωνίζεται στο Αμβούργο από το 2012, ενώ το συμβόλαιό του λήγει στις 30/6 του 2016. Ωστόσο, δεν αποκλείεται από το Γενάρη να αποτελεί παρελθόν από το γερμανικό σύλλογο.

Το 2013-14 είχε 24 συμμετοχές και ένα γκολ, ενώ φέτος ήδη έχει αγωνιστεί σε δύο 90λεπτα για τη Budesliga. Σε τρία ματς (με Χέρτα, Μπάγερ Λεβερκούζεν και Βόλφσμπουργκ ) ήταν τραυματίας, ενώ από τον πάγκο είδε τα παιχνίδια με Κολωνία, Πάντερμπορν, Γκλάντμπαχ, Χόφενχαϊμ, Βέρντερ Βρέμης, Άουγκσμπουργκ και Στουτγκάρδη. Οπότε, είναι λογικό να θέλει να πάει σε μια ομάδα που θα έχει περισσότερο χρόνο συμμετοχής.


Αυτός είναι

Ο Γίρατσεκ φημίζεται για τo box to box παιχνίδι του. Δηλαδή από εκεί που μαρκάρει στην περιοχή της ομάδας του, μπορεί με άνεση να φτάσει στην αντίπαλη περιοχή και να δημιουργήσει στο επιθετικό κομμάτι.

Ξεκίνησε, το 1991 να παίζει ποδόσφαιρο στην Σοκόλ Τουτσόριτσε και από το 2006 μέχρι το 2008 έπαιζε για την Μπανίκ Σοκόλοφ, στην οποία αναδείχτηκε μέσω των ακαδημιών της.

Την τριετία 2008-2011 έπαιξε στην Βικτόρια Πλζεν και το 2012 ήρθε η Βόλφσμπουργκ να του δώσει την ευκαιρία να αγωνιστεί στη Budesliga.

Από το 2012 είναι μέλος του Αμβούργου και πλέον το μέλλον του μόνο βέβαιο δεν είναι. Eπίσης, από το 2010 είναι διεθνής, έχοντας 28 παρουσίες και τρία γκολ.

Δείτε τον εν δράσει:
olympiacos-blog
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ