2014-12-23 19:27:07
Φωτογραφία για ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΤΕ TV ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΤΡΕΙΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡ!
Ακόμα περισσότερο θέαμα, ακόμα περισσότερες αθλητικές συγκινήσεις σε ποιότητα HD για τους λάτρεις των σπορ! Όλα αυτά στο νέο 24ωρο κανάλι OTE SPORT HIGHLIGHTS HD!

Αναλυτικά η ανακοίνωση του συνδρομητικού καναλιού:

Με στιγμιότυπα από το πλούσιο αθλητικό περιεχόμενο του ΟΤΕ TV σε όλα τα σπορ, ειδήσεις από τις κορυφαίες διοργανώσεις παγκοσμίως, αλλά και συνεχή live ενημέρωση για τα αποτελέσματα αγώνων.

Με πρόγραμμα που διαρκεί όλη μέρα, το OTE SPORT HIGHLIGHTS HD προσφέρει ολοκληρωμένη ενημέρωση στους φίλους των αθλημάτων, που περιλαμβάνει:

• Στιγμιότυπα αγώνων σε όλα τα σπορ από τις διοργανώσεις που φιλοξενεί ο ΟΤΕ TV, σε κορυφαία ποιότητα εικόνας και ήχου.

• Υποστηρικτικό υλικό και περιεχόμενο από τους αγώνες, όπως δηλώσεις των πρωταγωνιστών, συνεντεύξεις, κάλυψη από τα παρασκήνια, αφιερώματα κ.α.

• Ζωντανά αποτελέσματα αγώνων σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ από το περιεχόμενο που φιλοξενεί ο ΟΤΕ TV καθώς και άλλες διοργανώσεις.

• Πληροφορίες και ειδήσεις για όλες τις σημαντικές διοργανώσεις σε όλα τα σπορ στην Ελλάδα και το εξωτερικό, όπως αποτελέσματα αγωνιστικών, βαθμολογικοί πίνακες, προγράμματα επόμενων αγωνιστικών, στατιστικά για τις ομάδες, κ.α.

Το πρόγραμμα και οι ενημερώσεις του OTE SPORT HIGHLIGHTS HD ανανεώνονται συνεχώς και σε πραγματικό χρόνο, προσφέροντας έγκαιρη, έγκυρη και ολοκληρωμένη αθλητική ενημέρωση, με την επιμέλεια της δημοσιογραφικής ομάδας του ΟΤΕ TV.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Ο βιασμός στα τουρκικά
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Ο βιασμός στα τουρκικά
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ