2014-12-23 20:17:02
Φωτογραφία για Αγρίνιο: Καταδίωξη, τροχαίο και... μαχαιρώματα
Με τη φημολογία στο Αγρίνιο να είναι άκρατη αναφορικά με το σοβαρό τροχαίο που συνέβη χθες γύρω στα μεσάνυχτα και τη συμπλοκή που το ακολούθησε στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως , τα νεότερα στοιχεία είναι αρκούντως σοκαριστικά.

Ένας 30χρονος νοσηλεύεται σοβαρά τραυματίας και ήδη έχει γίνει σύλληψη ενός 19χρονου.

Από χθες η αστυνομία επιχειρεί να διαλευκάνει τη σύνθετη υπόθεση ωστόσο θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο πως οι επιβαίνοντες στο citroen και ο δικυκλιστής είχαν διαφορές και για το λόγο αυτό συνεπλάκησαν άγρια με μαρτυρίες να κάνουν λόγο για χτυπήματα με αιχμηρά αντικείμενα ίσως και μαχαιριές.

Ο ένας νεαρός επιβάτης του citroen μετά τη συμπλοκή με τον δικυκλιστή νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στο Νοσοκομείο Αγρινίου όπου τη νύχτα υποβλήθηκε σε πολύωρο χειρουργείο καθώς έφερε τραύματα σε κεφάλι, θώρακα, κοιλιά, τράχηλο και πνεύμονες.

Καθώς το παζλ συμπληρώνεται φαίνεται πως το citroen ουσιαστικά καταδίωκε το δίκυκλο ώσπου συγκρούστηκαν στη διαστάυρωση με τη Γρηγορίου Λαμπράκη αλλά παρασύροντας και το Toyota που συμπτωματικά διέρχονταν από το σημείο. Από θαύμα μάλιστα δεν υπήρξαν σοβαροί τραυματισμοί στον εν λόγω όχημα που τούμπαρε έχοντας μέσα τρία άτομα.


Η αστυνομική έρευνα είναι σε πλήρη εξέλιξη και ενδεχομένως να αναμένονται και ανακοινώσεις.

Η Αστυνομία εξέδωσε διορθωτική ανακοίνωση διευκρινίζοντας πως ο 30χρονος που νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Αγρινίου έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για συμμετοχή του σε εγκληματική οργάνωση για εκβίαση κατ’ εξακολούθηση και του έχουν επιβληθεί περιοριστικοί όροι. O 19χρονος που συνελήφθη και θα οδηγηθεί σήμερα στον Εισαγγελέα κατηγορούμενος για απόπειρα ανθρωποκτονίας.

Η αστυνομία επίσης ανακοίνωσε πως από την έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο χώρο του ατυχήματος οι αστυνομικοί βρήκαν σε φρεάτιο, δύο σιδερογροθιές, ένα μαχαίρι και μία θήκη, δίνοντας μάλιστα στη δημοσιότητα σχετική φωτό.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ