2012-04-30 21:50:28
Φωτογραφία για «ΜΙΡΑΛΑΣ Ο... ΑΝΤΙ-ΡΟΜΠΕΝ»
Σύμφωνα με δημοσιεύματα του βελγικού Τύπου ο Κέβιν Μιραλάς βρίσκεται στην κορυφή της μεταγραφικής λίστας της Μπάγερν Μονάχου σε περίπτωση κατά την οποία ο Άριεν Ρόμπερν αποχωρήσει από τους Βαυαρούς.

Τα βλέμματα ολόκληρης της ποδοσφαιρική Ευρώπης έχει προσελκύσει ο Κέβιν Μιραλάς! Οι εκπληκτικές εμφανίσεις του διεθνούς Βέλγου άσου με την φανέλα του Ολυμπιακού έχουν κεντρίσει την προσοχή κορυφαίων ευρωπαϊκών συλλόγων ανάμεσα στους οποίους και η Μπάγερν Μονάχου!

Με βάση δημοσιεύματα του βελγικού Τύπου, ο πρώτος σκόρερ της φετινής Super League αποτελεί τον υπ' αριθμό ένα στόχων της Μπάγερν, σε περίπτωση που αποχωρήσει από τους Βαυαρούς ο Αριεν Ρόμπεν!

Ο Ολλανδός άσος της φιναλίστ του Champions League βρίσκεται με το ένα πόδι εκτός της «Αλιαντς Αρίνα» μετά τον διαπληκτισμό που είχε με τον Φρανκ Ριμπερί στον α' ημιτελικό του Champions League με τη Ρεάλ Μαδρίτης με αφορμή ένα φάουλ που οδήγησε σε μπουνιές στα αποδυτήρια.

Ο 25άχρονος στράικερ των νταμπλούχων Ελλάδας έχουν εκφράσει έντονο ενδιαφέρον στην ομάδα τωης Βαυαρίας, αφού στο πρόσωπό του βλέπουν τον παίκτη που θα κληθεί να αντικαταστήσει το κενό του Άριεν Ρόμπεν, εφόσον ο Ολλανδ΄ςο αποχωρήσει από την δευτεραθλήτρια Γερμανίας.

Ο Μιραλάς εσμεύεται με συμβόλαιο δύο ακόμη ετών με τον Θρύλο, ωστόσο σδε περίπτωση κατά την οποία έρθει μια δελεαστική πρόταση, τότε ίσως καμφθούν οι όποιες αντιστάσεις των Πειραιωτών...
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ