2012-05-01 09:22:30
Φωτογραφία για ΥΜΝΟΙ ΚΑΙ... ΑΝΑΛΥΣΗ ΦΕΤΦΑΤΖΙΔΗ ΕΝΟΨΕΙ EURO
Εκτενή αναφορά στον Γιάννη Φετφατζίδη και τον Σωτήρη Νίνη κάνει γνωστή ιστοσελίδα, τονίζοντας πως οι δυο ποδοσφαιριστές αναμένεται να παίξουν σημαντικό ρόλο στο EURO του καλοκαιριού με τη φανέλα της Εθνικής.

Συγκεκριμένα το δημοσίευμα της ιστοσελίδας "uk.eurosport.yahoo.com" έχει τίτλο «Το δημιουργικό δίδυμο-κλειδί για την Ελλάδα».

Στη συνέχεια κάνει αναφορά στους δυο παίκτες, τονίζοντας αρχικά για το Νίνη, πως από τα 17 του αγωνίζεται ως βασικός, ωστόσο έχασε μεγάλος μέρος της φετινής σεζόν λόγω τραυματισμού. Στη συνέχεια, σχολιάζεται η αγωνιστική συμπεριφορά του Νίνη.

Το δημοσίευμα χαρακτηρίζει τον Γιάννη Φετφατζίδη ως «Έλληνα Μέσι», κάνοντας ειδική μνεία στις ντρίμπλες του, αλλά και στο νέο συμβόλαιο που υπέγραψε με τον Ολυμπιακό τον περασμένο Σεπτέμβριο, στο οποίο τοποθετήθηκε ρήτρα 12,5 εκατομμυρίων ευρώ.

Ωστόσο, υπογραμμίζεται, πως ο Φετφατζίδης δεν έχει θέση βασικού, εξαιτίας του γεγονότος του ότι δεν έχει διάρκεια στην απόδοση του, κάτι που ανάγκασε τον Ερνέστο Βαλβέρδε αλλά και τον Φερνάντο Σάντος να τον κρατούν στον πάγκο.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ