2015-01-10 15:24:24
Φωτογραφία για ΚΑΙ ΚΛΑΑΑΜΑ ΤΑ ΒΑΖΕΛΑΚΙΑ!
Κρίμα για την προσπάθεια των παικτών του Παναθηναϊκού, χαρακτήρισε την απόφαση του αθλητικού δικαστή να κατοχυρώσει τον προημιτελικό του Κυπέλλου στον Ολυμπιακό, ο Σωτήρης Μανωλόπουλος.

Ο εκ των συνεργατών του Ντούσκο Ιβάνοβιτς αναφέρθηκε στην απόφαση του αθλητικού δικαστή λέγοντας: «Πρόκειται για ένα παιχνίδι το οποίο κερδίσαμε καθαρά μέσα στο παρκέ. Είναι στενάχωρο να το χάνουμε στα χαρτιά. Είναι κρίμα για την προσπάθεια των παιδιών. Σαφώς και τέτοιου είδους αποφάσεις δεν ωφελούν τον ελληνικό αθλητισμό».

Από την πλευρά του ο Αντώνης Φώτσης είπε για την απόφαση που έθεσε εκτός Κυπέλλου τον Παναθηναϊκό: «Εμείς θέλουμε όλα τα ματς να κρίνονται στα παρκέ και όχι στα δικαστήρια και στα χαρτιά. Έτσι έχουμε μάθει και έτσι θέλουμε να γίνεται. Παίζουμε για τον κόσμο και την ομάδα μας. Νομίζω πως δεν είναι μια απόφαση που θα κάνει καλό στον ελληνικό αθλητισμό. Το βέβαιο είναι πως εμείς θα συνεχίσουμε να κάνουμε αυτό που πρέπει. Ελπίζω να μην επαναληφθεί κάτι ανάλογο».


* Όλα αυτά μετά την ήττα από την Μπαρτσελόνα... Φυσικά ΚΑΝΕΝΑΣ δεν ανέφερε το γεγονός ότι ο δικός τους τιμωρημένος πρόεδρος βρισκόταν στο γήπεδο και για αυτό το λόγο ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΕ ο Ολυμπιακός, αφού ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος είχε και έχει απαγόρευση εισόδου στα γήπεδα! Αλήθεια αν ήταν αναποδα τα πράγματα και ήταν παράνομα στο γήπεδο οι Αγγελόπουλοι... όλη αυτή η αδικημένη πρασινοπαρέα θα έλεγε τα ίδια; Μια απλή απορία εκφράζουμε και η απάντηση... ακόμα και από τον πιο "βαμμένο πράσινο", ίσως και να μην αρέσει στους "αιώνια" αδικημένους σε όλα τα αθλήματα! Να μην αναφέρουμε τους αντικειμενικούς που ακόμα κλαίνε...
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ