2012-05-01 21:32:18
Φωτογραφία για Λοβέρδος: «Το AIDS είναι υγειονομική βόμβα ξέφυγε από το γκέτο των αλλοδαπών»
Για μία απασφαλισμένη υγειονομική βόμβα η οποία έχει ξεφύγει από τα γκέτο των αλλοδαπών, χαρακτήρισε την μάστιγα του AIDS ο Υπουργός Υγείας Ανδρέας Λοβέρδος, μετά τις τελευταίες εξελίξεις με την ιερόδουλες που είχαν μολυνθεί από τον συγκεκριμένο ιό.

Ο επικεφαλής του Υπουργείου Υγείας επισήμανε πως η Πολιτεία είναι αποφασισμένη να ελέγξει κάθε οίκο ανοχής και παράνομη εκδιδόμενη γυναίκα και πως σε αυτό θα πρέπει να βοηθήσουν όλοι, καθώς το θέμα είναι ιδιαίτερα σημαντικό.

Αναλυτικά ο Ανδρέας Λοβέρδος μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό ΝΕΤ RADIO επισήμανε: «Η υγειονομική βόμβα του AIDS δεν βρίσκεται πλέον μέσα στο γκέτο των αλλοδαπών όπως συνέβαινε μέχρι πρότινος, ξέφυγε από το γκέτο τώρα. Προσωπικά αλλά και όλες οι αρμόδιες αρχές προσπαθήσαμε πολύ γι’ αυτό, για να μην ξεφύγει. Γι’ αυτό φώναζα τους τελευταίους μήνες: μην πηγαίνετε με παράνομα εκδιδόμενες αλλοδαπές…».

Για το ζήτημα με τις παράνομα εκδιδόμενες γυναίκες που έχει τεθεί εκτός ελέγχου: «Ευτυχώς, εμείς καταφέραμε να πείσουμε το ευρωπαϊκό ΚΕΕΛΠΝΟ για το μέγεθος του προβλήματος» ανέφερε ο κ. Λοβέρδος, προσθέτοντας ότι «αντιμετώπισα πολλή δυσπιστία, και μέσα και έξω. Έδωσα μία μάχη και την κέρδισα. Αλλά έπρεπε πάρα πολύ να κουραστώ και με περνάγανε και οι μεν ξένοι για ζητιάνο, ότι τα λέω αυτά γιατί θέλω λεφτά, και οι δε για δημαγωγό».
Eglimatikotita
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ