2012-05-01 21:51:04
Φωτογραφία για Επιμένει ο Γ. Νταβρής για άνοιγμα του φακέλου Ηλιάκη
Επιμένει ο πρώην υπαρχηγός ΑΤΑ και αντιπτέραρχος εν αποστρατεία Γιώργος Νταβρής, να ξανανοίξει ο φάκελος για το θάνατο του ιπτάμενου Κώστα Ηλιάκη, που σκοτώθηκε το 2006 σε αερομαχία στο Αιγαίο.

Ο κ. Νταβρής μετά το σάλο που ξέσπασε με αφορμή την δική συνταγματαρχών της Τουρκίας για το σχέδιο αποσταθεροποίησης Ερντογάν, μέσω έντασης στο Αιγαίο, τόνισε ότι στην Ελλάδα γίνεται προσπάθεια να κουκουλωθεί η παράγκα στις ένοπλες δυνάμεις.

Ζήτησε από τον υπουργό εθνικής άμυνας να φέρει το θέμα στην επιτροπή εξωτερικών και άμυνας της βουλής και από τον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου να ξανανοίξει την δικαστική έρευνα.

Το θέμα είχε ξαναθέσει ο κ. Νταβρής πριν από μερικές μέρες στο IONION FM, αναπαράχθηκε από τοπικά και αθηναϊκά ΜΜΕ, αλλά όπως ανέφερε ο πρώην υπαρχηγός ΑΤΑ, μιλά « σε ώτα μη ακουόντων».

Στα πολιτικά, ο πρώην πτέραρχος και υποψήφιος με τους Ανεξάρτητους Έλληνες σχολίασε οτι «Πνέει αέρας ανατροπής παντού». Ανέφερε την διακοπή του μνημονίου ως λύση για την Ελλάδα και σημείωσε ότι οι προτάσεις Καμμένου, ΣΥΡΙΖΑ και άλλων αντιμνημονιακών κομμάτων, αποτελούν την απάντηση στην διάσωση της χώρας.

Αναφέρθηκε στο πλήρες πρόγραμμα των Ανεξάρτητων Ελλήνων, που έχει αναρτηθεί στο διαδίκτυο, με προτάσεις για όλους τους σημαντικούς τομείς της χώρας. Ο κ. Νταβρής σχολιάζοντας δημοσιεύματα για καλπονοθεία, τόνισε ότι σχετική απόπειρα θα ήταν πυροβολισμός στην δημοκρατία.

http://ionionfm.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ