2012-05-02 07:23:04
Φωτογραφία για Απόπειρα κλοπής σε μάντρα στον Κρόκο
Κατάσχεση χασίς στη Φλώρινα και σύλληψη για παράνομη μεταφορά μεταναστών στην Καστοριά

Μηχανήματα και παλιά σίδερα, επιχείρησαν να κλέψουν δύο άτομα από μάντρα στον Κρόκο Κοζάνης, αλλά συνελήφθησαν από τους αστυνομικούς. Στη Φλώρινα συνελήφθησαν τρία άτομα για κατοχή ναρκωτικών ουσιών και στην Καστοριά συνελήφθη ένα άτομο για παράνομη μεταφορά μετανάστη και παράνομη οπλοκατοχή.

Συνελήφθησαν προχτές το βράδυ στον Κρόκο, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κοζάνης, δύο ημεδαποί ηλικίας 29 και 35 χρονών, για απόπειρα κλοπής.

Συγκεκριμένα, ο 29χρονος αφού μπήκε σε μάντρα παλαιών μετάλλων με σκοπό να αφαιρέσει μηχανήματα κοπής μετάλλων, έγινε αντιληπτός από τον ιδιοκτήτη αυτής και στη συνέχεια συνελήφθη από προστρέξαντες αστυνομικούς.

Ο 29χρονος εξεταζόμενος ισχυρίστηκε ότι, στη μάντρα τον μετέφεραν ο 35χρονος συλληφθείς και ένας 26χρονος ημεδαπός - ο οποίος αναζητείται - για να αφαιρέσει ένα αλυσοπρίονο και στη συνέχεια να τους το παραδώσει.


Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα πλημμελειοδικών Κοζάνης.

Συνελήφθησαν το πρωί του περασμένου Σαββάτου, στην εθνική οδό Φλώρινας - Έδεσσας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Φλώρινας και της Β΄ Ομάδας Πρόληψης Καταστολής Εγκληματικότητας τρεις ημεδαποί (23, 27 και 38 ετών), για κατοχή ναρκωτικών.

Ειδικότερα, μετά από έλεγχο που πραγματοποιήθηκε σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν οι τρεις συλληφθέντες, βρέθηκε επιμελώς κρυμμένη μία συσκευασία που περιείχε ακατέργαστη κάνναβη.

Συνολικά κατασχέθηκαν ένα Ι.Χ.Ε αυτοκίνητο και ποσότητα κάνναβης συνολικού βάρους 30 γραμμαρίων .

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα πλημμελειοδικών Φλώρινας.

Τέλος, συνελήφθη προχτές το βράδυ, στον κόμβο Μανιάκων του κάθετου άξονα Εγνατίας οδού Σιάτιστας- Κρυσταλλοπηγής, από αστυνομικούς της Ειδικής Μικτής Ομάδας Πάταξης Διασυνοριακού Εγκλήματος σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καστοριάς, 42χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας, για μεταφορά δύο μη νόμιμων μεταναστών και παράνομη οπλοκατοχή.

Ειδικότερα, έπειτα από έλεγχο που πραγματοποιήθηκε σε Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο διαπιστώθηκε ότι, ο 42χρονος οδηγός και ιδιοκτήτης του οχήματος προωθούσε προς το εξωτερικό της χώρας έναντι χρηματικής αμοιβής, δύο αλλοδαπούς (29 και 44 ετών), υπηκόους Αλβανίας, μη νόμιμους μετανάστες. Εντός του οχήματος βρέθηκε ξιφίδιο, που εμπίπτει στις διατάξεις του νόμου περί όπλων, το οποίο κατείχε παράνομα ο συλληφθείς.

Κατασχέθηκαν το Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο, ένα κινητό τηλέφωνο και ένα ξιφίδιο. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα πλημμελειοδικών Καστοριάς.

e-ptolemeos.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ