2012-05-02 08:30:05
Φωτογραφία για Ολοκληρώνει το πλάνο ο Αλαφούζος
Στην τελική ευθεία μπαίνουν τα σχέδια του Αλαφούζου, ο οποίος θα ανακοινώσει τα ιδρυτικά μέλη της «πράσινης» εταιρίας τη στιγμή που ανησυχεί για την αδειοδότηση λόγω κωλυσιεργία της ΕΠΟ.

Ο Γιάννης Αλαφούζος αυτές τις ημέρες θέλει να ολοκληρώσει το πλάνο του, έτσι ώστε να μαζέψει τα χρήματα που θα χρειαστεί άμεσα ο Παναθηναϊκός. Τα πρώτα 3 εκατομμύρια φέρεται πως έχουν βρεθεί, ενώ υπολογίζονται ότι στα «πράσινα» ταμεία μπορούν να μπουν άλλα 5 εκατ. μέσα στον επόμενο μήνα, από χορηγίες και τηλεοπτικά συμβόλαια.

Ο αριθμός που μπορεί να μαζευτεί αρχικά ίσως να φτάσει και τα 10εκατομμύρια ευρώ, τα οποία θα μπορέσουν να εξοφλήσουν τα χρέη της ΠΑΕ και να δώσουν ανάσα στο Τριφύλλι. Παράλληλα, βγήκαν στο φως και κάποια ονόματα που θα είναι τα στελέχη της εταιρίας που δημιουργεί ο Αλαφούζος.

Μερικοί από αυτούς που θα αποτελέσουν λοιπόν τα ιδρυτικά μέλη θα είναι: Αδαμάντιος Πολέμης, Λεωνίδας Πολέμης, Παύλος Τσίμας, Γιάννης Ζουγανέλης, Λιάννα Κανέλλη, ενώ γίνονται και επαφές με τον διευθύνοντα σύμβουλο της Εθνική Τράπεζας, Απόστολο Ταμβακάκη. Ωστόσο προσπάθειες θα γίνει για να αναλάβει χρέη προέδρο ο Δημήτρης Γόντικας, ενώ υπάρχει περίπτωση να μπει ένα «δυνατό» όνομα κάποιου παλαίμαχου παίκτη για να... τρέχει μαζί με τον πρώτο τα θέματα της ομάδας.


Τώρα απομένει το ραντεβού που θα έχει για την Τετάρτη το πρωί ο Αλαφούζος με τον Βγενόπουλο, με τον Mr. MIG να είναι θετικός στο εγχείρημα και αν τελικά επέλθει η συμφωνία, τότε στα 3 εξασφαλισμένα εκατομμύρια που έχει ο γνωστός εφοπλιστής να προστεθούν άλλα 1,7 από την πλευρά του «Βγενό».

Πηγή: www.gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Νίκη για να ελπίζει
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Νίκη για να ελπίζει
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ