2012-05-02 08:45:07
Φωτογραφία για Οι συγκεντρώσεις της Εργατικής Πρωτομαγιάς στην Λαμία
Υπο την παρουσία μεγάλης αστυνομικής δύναμης και με μικρή συμμετοχή πραγματοποιήθηκαν οι συγκεντρώσεις για την εργατική Πρωτομαγιά στην Λαμία.

Από νωρίς το πρωί οι αστυνομικοί είχαν ακροβολιστεί και στις τρείς πλατείες προκαλώντας ερωτηματικά στους διερχόμενους πολίτες. Οι απεργοί που συγκεντρώθηκαν όμως και στις τρείς συγκεντρώσεις μαζί δεν ξεπερνούσαν σε αριθμό την αστυνομική δύναμη.

Η διοίκηση του εργατικού κέντρου δεν κατάφερε ούτε και φέτος να πραγματοποιήσει συγκέντρωση στην πλατεία Διάκου. Ο πρόεδρος Χρήστος Κόρκος φανερά ενοχλημένος ευχήθηκε καλή πρωτομαγιά στους απεργούς όπου κι αν πήγαν για να πιάσουν τον Μάη.

Στην πλατεία Ελευθερίας συγκεντρώθηκαν οι συλλογικότητες της Λαμίας για να διαδηλώσουν κατά του μνημονίου και των μέτρων λιτότητας.

Στην πλατεία Πάρκου παραδοσιακά φορώντας κόκκινα γαρύφαλα στο πέτο συγκεντρώθηκαν τα μέλη του ΠΑΜΕ και του ΚΚΕ.

Στις ομιλίες τους οι εκπρόσωποι των συνδικάτων τόνισαν πως η φετινή εργατική πρωτομαγιά έχει διαίτερα αγωνιστικά χαρακτηριστικά μετά τα συνεχή σκληρά και άδικα, μέτρα που έχουν επιβληθεί από τρόικα και κυβέρνηση και κάλεσαν τους πολίτες να αποτυπώσουν την αγανάκτησή τους και στην κάλπη της Κυριακής.

Ακολούθησαν και πορείες διαμαρτυρίας στο κέντρο της πόλης.

http://www.lamiastar.gr
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ