2012-05-02 09:00:05
Φωτογραφία για Παπουτσής: Η χώρα πρέπει με αποφασιστικότητα να κυβερνηθεί
 "Αυτή τη στιγμή εμείς είμαστε, το ΠΑΣΟΚ, εκείνοι οι οποίοι παρουσιάζουμε ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα για το πώς θα βγει η χώρα από την κρίση." δήλωσε ο Χρήστος Παπουτσής στον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο και στο zougla.gr και προσέθεσε:

" Με συγκεκριμένες πολιτικές οι οποίες διευκολύνουν την κοινωνία και τους εργαζόμενους να ενταχθούν στη νέα πραγματικότητα. Μην ξεχνάμε ότι τη Δευτέρα μετά τις εκλογές η χώρα πρέπει να κυβερνηθεί και η Ελλάδα θα πρέπει να προχωρήσει με αποφασιστικά βήματα στην έξοδο από την κρίση.

· Έχω ευθύνη αυτή τη στιγμή να πω την αλήθεια. Δεν προσπαθώ να αντικρούσω πολιτικές και ιδεολογικές απόψεις. Ο κ. Σαμαράς, η κ. Παπαρήγα, ο κ. Τσίπρας, ο κ. Καμμένος, οι πάντες, έχουν δικαίωμα να παρουσιάσουν τις προτάσεις τους. Εάν όμως, για παράδειγμα, την επόμενη μέρα, μπούμε σε μια διαδικασία , σε ένα πολιτικό σκηνικό, όπου δεν προβλέπεται ανάσχεση της ύφεσης , όπου οδηγούμαστε με τις επιλογές που τώρα τα κόμματα ανακοινώνουν, σε αρνητικούς ρυθμούς ανάπτυξης, σε αύξηση της ανεργίας και μείωση της απασχόλησης και επομένως στην αμφισβήτηση της ρύθμισης των δανείων , που έχουμε ήδη πετύχει, τότε θέλω να πω ειλικρινά στον ελληνικό λαό ότι η χώρα δεν πάει πουθενά. Είναι αδιέξοδο.
Exofitsio
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ