2012-05-02 11:05:02
Φωτογραφία για Πλιάτσικο στα φρεάτια της Πάτρας
Πραγματικός εφιάλτης έχουν γίνει για τη δημοτική αρχή και τους κατοίκους της Πάτρας οι συμμορίες «κυνηγών» μετάλλων που έχουν ρημάξει τις σχάρες από τα φρεάτια και τις υποδοχές απορροής των νερών, προκαλώντας μεγάλη οικονομική φθορά. Οι δράστες έχουν λεηλατήσει στην κυριολεξία έναν δρόμο που δεν έχει παραδοθεί ακόμη στην κυκλοφορία, αλλά οι πολίτες κάνουν ήδη βόλτα πεζοί ή με ποδήλατα, με αποτέλεσμα να κινδυνεύει άμεσα η σωματική τους ακεραιότητα αν μέσα στη νύχτα πέσουν σε κάποια από τις τρύπες που αφήνουν πίσω τους οι «κυνηγοί».

Στα χέρια της Αστυνομίας έπεσε ο «κυνηγός» χαλκού που διέρρηξε το αντλιοστάσιο του Τ.Ο.Ε.Β. Λεσινίου στην Κατοχή Αιτωλοακαρνανίας την περασμένη Παρασκευή και ξήλωσε καλώδια μήκους 100 μέτρων, προκαλώντας φθορές ύψους 20.000 ευρώ! Πρόκειται για έναν 25χρονο Έλληνα, σε βάρος του οποίου οι αστυνομικοί του τμήματος Αιτωλικού σχημάτισαν δικογραφία που θα υποβληθεί στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Μεσολογγίου.

Ένα εγκαταλελειμμένο εργοστάσιο στα Οινόφυτα Βοιωτίας ρήμαξαν ένας 70χρονος Έλληνας και ένας αγνώστων στοιχειών συνεργός του που κατάφερε να διαφύγει. Οι δυο «κυνηγοί» χαλκού που κινούνταν με διαφορετικά αυτοκίνητα, ξήλωσαν 250 μέτρα καλωδίων χαλκού βάρους 100 κιλών από το υπόγειο δίκτυο που τροφοδοτούσε με ηλεκτρικό ρεύμα το εργοστάσιο. Όμως, ο ηλικιωμένος συνελήφθη από άνδρες του τμήματος Σχηματαρίου και στο αυτοκίνητό του κατασχέθηκαν, εκτός από τα κλοπιμαία, διάφορα διαρρηκτικά εργαλεία.
TreloKouneli
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ