2015-02-09 21:36:14
Φωτογραφία για ΟΙ... ΑΤΑΚΕΣ ΤΟΥ ΙΤΑΝΖ ΓΙΑ ΜΗΤΡΟΓΛΟΥ!
Από το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό στην Τούμπα έλειψε το γκολ και ο μεγαλύτερος υπεύθυνος γι΄ αυτό είναι ο Τσαρλς Ιτάνζ.

Ο Καμερουνέζος γκολκίπερ αφού είπε δύο... "όχι" στον φίλο του τον Μήτρογλου, του φύλαγε ακόμα ένα... τεράστιο "STOP" για την πιο σπουδαία φάση του αγώνα.

Οι δυο τους μεγαλούργησαν στον Ατρόμητο την σεζόν 2011-12 όταν και οδήγησαν την ομάδα του Περιστερίου στην ευρωπαϊκή της έξοδο, ενώ στην κανονική διάρκεια είχαν τελειώσει ισόβαθμοι με τον ΠΑΟΚ στην τρίτη θέση της βαθμολογίας.

Τη σεζόν εκείνη, οι δυο του πέρασαν πολύ ωραία. Οι πλάκες ανάμεσά τους έδιναν κι έπαιρναν και οι δύο εκτιμούσαν απεριόριστα ο ένας τον άλλον, τόσο ως ποδοσφαιρικές αξίες όσο και ως προσωπικότητες.

Μάλιστα είναι χαρακτηριστικό ότι όταν ρωτούσαν τον Ιτάνζ ποια η γνώμη του για τον Μήτρογλου η απάντηση ήταν αποθεωτική: "Πφφφ, φίλε αυτός είναι τρελός. Είναι ο καλύτερος επιθετικός που έχω συνεργαστεί ποτέ. Μπορεί να σου κάνει γκολ με κάθε τρόπο."


Στις προπονήσεις τους, οι μονομαχίες ανάμεσα στους δύο ήταν... "ομηρικές"! Ο Ιτάνζ πανηγύριζε τις αποκρούσεις του όπως έκανε και στο ματς της Τούμπας, ενώ ο Μήτρογλου "έβγαζε τα πιστόλια". Το γεγονός ότι ο Μήτρογλου δεν κατάφερε να νικήσει τον Ιτάνζ χθες βράδυ κρύβει κάτι από τις προσωπικές τους ...μονομαχίες στις προπονήσεις στο Περιστέρι.

Άλλωστε ο Ιτάνζ έχει τόσο μεγάλη εμπιστοσύνη στον εαυτό του που έλεγε πάντα: "Ο Μήτρογκολ μπορεί να βάλει γκολ σε κάθε τερματοφύλακα με κάθε τρόπο, αλλά όχι σε μένα"!
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ