2015-02-15 19:33:04
Φωτογραφία για «ΑΝΑΣΑ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ» ΖΗΤΟΥΝ ΔΕΚΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΟΣΜΟΥ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ
Ένα ακόμη συλλαλητήριο με σύνθημα «Ανάσα αξιοπρέπειας» είναι από τις 17:00 το απόγευμασε εξέλιξη στο Σύνταγμα. Το κάλεσμα έγινε για ακόμη μία φορά μέσω των social media εν όψει του αυριανού Eurogroup στις Βρυξέλλες, όπου Ελλάδα και Ε.Ε. θα αναζητήσουν συγκλίσεις.

Στη σχετική ανάρτηση στο Facebook αναφέρεται ότι ήρθε η ώρα να πάρει και ο λαός την υπόθεση της ανατροπής στις πλάτες του. «Επιλέγουμε την αξιοπρέπεια και ζητάμε για εμάς και τους λαούς όλης της Ευρώπης μια μεγάλη ανάσα αλλαγής. […] Συνεχίζουμε με πείσμα και αυτοπεποίθηση», συμπληρώνεται. Η κυβέρνηση χαιρετίζει για ακόμη μία φορά την πρωτοβουλία του κόσμου να διαδηλώσει κατά της λιτότητας, λέγοντας πως η στήριξη του λαού είναι η δύναμή της. 

Εν τω μεταξύ, Αλλεπάλληλες συσκέψεις, υπό την προεδρία του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, πραγματοποιούνται το απόγευμα της Κυριακής, στο Μέγαρο Μαξίμου, εν όψει του κρίσιμου Eurogroup της Δευτέρας και της ανακοίνωσης του υποψηφίου για την Προεδρία της Δημοκρατίας. Αργά το απόγευμα, πραγματοποιήθηκε σύσκεψη μεταξύ του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα και του προέδρου των ΑΝΕΛ Πάνου Καμμένου
.  Εξερχόμενος της σύσκεψης, ο κ. Καμμένος απέφυγε τις δηλώσεις. Ερωτηθείς εάν οι δύο πολιτικοί αρχηγοί κατέληξαν σε πρόσωπο για την Προεδρία της Δημοκρατίας, ο Πάνος Καμμένος παρέπεμψε στον Αλέξη Τσίπρα. «Θα τα πει όλα ο πρωθυπουργός» δήλωσε.

Αυτήν την ώρα, στο Μαξίμου βρίσκεται ο υπουργός Παραγωγικής Ανασυγκρότησης Παναγιώτης Λαφαζάνης.

Σε λίγο το Video από την συγκέντρωση στο Σύνταγμα

''The New Daily Mail'' 
TheNewDailyMail
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ