2015-04-07 23:50:11
Φωτογραφία για Δημήτρης Κυριαζίδης: Η Αθήνα για πολλοστή φορά παραδίδεται στην καταστροφική μανία των κουκουλοφόρων
Διαβάστε την ανακοίνωση: "Υπό την εμφανή πλέον ανοχή της Κυβέρνησης η... Αθήνα για πολλοστή φορά παραδίδεται στην καταστροφική μανία των κουκουλοφόρων και των κάθε λογής αναρχοαυτόνομων. Η Κυβέρνηση, παρά τις εκκλήσεις του αρμοδίου Αναπληρωτή Υπουργού Δημόσιας Τάξης και παρά το γεγονός ότι μίλησε έξω από τα δόντια για τις μηδενιστικές πολιτικές πρακτικές της «κυβερνώσας Αριστεράς» στον τομέα της δημόσιας τάξης, εξακολουθεί να προκαλεί το δημόσιο αίσθημα, χαϊδεύοντας εμπράκτως κάθε παρανομούντα. Τα αλλεπάλληλα επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας και η σημερινή επανάληψή τους αποδεικνύουν ότι η Κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ έχει κάνει πράξη τον αφοπλισμό της Αστυνομίας, παραδίδοντας την πρωτεύουσα του Κράτους στο έλεος των αναρχικών, καταλύοντας κάθε έννοια νομιμότητας, δημόσιας τάξης και ασφάλειας. Η δε αντιδημοκρατική και επικίνδυνη κατά τα ανωτέρω συμπεριφορά της Κυβέρνησης ως και η ύποπτη διαρκής σιωπή της, αντανακλάται και στο πρόσωπο της Προέδρου της Βουλής των Ελλήνων, η οποία, παρά το γεγονός ότι έχει κατατεθεί επίκαιρη επερώτηση για τα ζητήματα της δημόσιας τάξης από 32 Βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, δεν έχει ακόμη ορισθεί ημεροχρονολογία συζήτησής της
. Με αυτό τον τρόπο καθίσταται αδύνατη η άσκηση του νομίμου κοινοβουλευτικού ελέγχου της Κυβέρνησης από την Βουλή, αποδεικνύοντας τα νέα «δημοκρατικά» ήθη και πρακτικές της Κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ και της Προέδρου της Βουλής.

Και αναρωτάται ο κάθε υγιώς σκεπτόμενος πολίτης: Είναι δυνατόν η Κυβέρνηση, αλλά και οι καθ’ ύλην αρμόδιες Δικαστικές Αρχές, να μένουν απλοί θεατές μπρος στις καταστροφές της περιουσίας των συμπολιτών μας, όταν μάλιστα προκαλούνται σοβαροί κίνδυνοι κατά της ζωής συνανθρώπων μας; Για πόσο ακόμη θα συνεχιστεί αυτή η έκνομη κατάσταση; Η κατά τα ανωτέρω παράνομη και επικίνδυνη για το κοινωνικό σύνολο δράση των κάθε λογής «διαμαρτυρομένων» πολιτών, γνωστών κατά τα λοιπά ηθικών αυτουργών και πολιτικών συνεργών, πρέπει να έχει ένα τέλος. Η Δημοκρατία και η Κοινωνία πρέπει να προστατευθεί.

Ο Αν. Γραμματέας Κοινοβουλευτικής Ομάδος Ν.Δ.

Τομεάρχης Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΥΡΙΑΖΙΔΗΣ

Βουλευτής Ν.Δ. Ν. Δράμας
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΑΓΩΝΙΑ ΣΤΗ ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ...
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
ΑΓΩΝΙΑ ΣΤΗ ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ...
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ