2012-05-04 14:19:04
Φωτογραφία για Μην κλείνετε μέσα τους ηλικιωμένους. Απλά ενημερώστε τους, προτρέπει αναγνώστρια
Ξεκίνησε η μέρα μου από ένα μήνυμα στο κινητό μου απο τον ΚΟΥΤΡΟΥΜΑΝΗ, ο οποίος παρακαλούσε να μαζευτούμε στο Σύνταγμα για να στηρίξουμε το ΠΑΣΟΚ.

Τι ανησυχείτε "κύριε" Κουτρουμάνη; Τόσους αλλοδαπούς έχετε μαζέψει τον τελευταίο καιρό. Ντύστε τους με τις σημαίες σας για να μην φαίνονται τα πρόσωπά τους και όλα καλά θα πάνε!! Κι αν τους δώσετε να κρατούν κι απο δυο σημαίες ο καθένας, θα έχετε το τέλειο πλάνο. Βέβαια θα υπάρξουν και κάποιοι που θα τραβήξουν καμιά φωτογραφία από ψηλά και θα την βάλουν στο internet για να ψιλοξυπνάμε κι εμείς τα ζώα αλλά μην ανησυχείτε. Έτσι κι αλλιώς οι γηραιότεροι δεν ασχολούνται με την τεχνολογία. Μόνο τηλεόραση θα παρακολουθούν και θα βλέπουν αυτά που θέλετε εσείς να δουν.

Και μην ξεχνάτε το κίνημα "κλείστε τους γέρους σπίτι ". Κι αυτο σας βολεύει απόλυτα αφού η αποχή διευκολύνει τους σκοπούς σας.

Βέβαια, τώρα που το ξανασκέφτομαι, λέω να παρω το laptop μου μαζί μου και να διαφωτίσω λίγο τους "γέρους" μου για να μην χρειαστεί να τους κλειδώσω σπίτι
. Θα τους βάλω να δουν τους μισθούς σας, τα σπίτια σας, τα εξοχικά σας και τις υπογραφές σας. Είμαι σίγουρος ότι δεν θα μου πάρει πολύ χρόνο να τους δώσω να καταλάβουν πως όλοι σας είστε λαμόγια, και πως πρέπει να σας τσακίσουμε για να αναπνεύσουμε επιτέλους και λίγο καθαρό αέρα στον τόπο που μας γέννησε και μας μεγάλωσε με αρχές που εσείς ποτέ δεν είχατε και δεν πρόκειται ποτέ να αποκτήσετε! Είστε η δυσοσμία, η γλίτσα,η αηδία και η ανίατη αρρώστια αυτού του τόπου. Και για να ξεφύγουμε από εσάς πρέπει να σας ενημερώσουμε πως δεν θα ξαναδιαδηλώσουμε κατά των μνημονίων και των πολιτικών σας. Η επόμενη διαδήλωση που θα κάνουμε θα είναι ΥΠΕΡ της ΕΥΗΜΕΡΙΑΣ και της ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ, για να μην σας μείνει καμία ελπίδα.

Αναγνώστρια
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ