2015-06-18 22:56:57
Φωτογραφία για Στην Κορέα, ξεκίνησε ένα δίκτυο κινητής τηλεφωνίας Giga LTE με ταχύτητα ρεκόρ των 1,17 Gbit / s
To 5G δίκτυο θα είναι διαθέσιμο περίπου το 2020. Αυτό το χρονοδιάγραμμα προβλέπει η πλειοψηφία των φορέων εκμετάλλευσης κινητών επικοινωνιών...

Και ενώ οι νέες τεχνολογίες δεν είναι διαθέσιμες, η κορεατική παρόχος κινητής τηλεφωνίας KT προτίθεται να χρησιμοποιήσει τους υπάρχοντες πόρους για να κατακτήσουν νέα σύνορα ταχύτητας για πρόσβαση στο διαδίκτυο.

Ο μεγαλύτερος πάροχος ασύρματων και ενσύρματων τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών στη Νότια Κορέα ΤΚ ανακοίνωσε τεχνολογίας Giga LTE, το οποίο προβλέπει τη μεταφορά των δεδομένων σε χρόνο ρεκόρ. Η εταιρεία υπόσχεται να παρέχει εύρος ζώνης έως 1,17 Gb / s. Για λόγους σύγκρισης, η μέγιστη ταχύτητα του LTE είναι 450Mbps / s.

Σημειώνεται ότι στο δίκτυο LTE Giga οι συνδρομητές θα είναι σε θέση να κατεβάσουν ταινίες σε υπερ-υψηλή ανάλυση (UHD) με μέγεθος 18 GB σε μόλις δύο λεπτά, μια συλλογή από μουσική 3 GB σε μόνο 20 δευτερόλεπτα.

Αρχικά η υπηρεσία θα είναι διαθέσιμη μόνο για τους ιδιοκτήτες των smartphones Samsung Galaxy S6 και το Samsung Galaxy S6 edge  και αργότερα θα εξαπλωθεί και σε άλλες συσκευές.
argonaytis-iphone
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ