2015-09-06 16:30:17
Φωτογραφία για ΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ ΣΤΗ... ΜΑΧΗ ΤΩΝ ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΩΝ
Ο Φορτούνης ήταν ό,τι καλύτερο είχε να επιδείξει η Εθνική Ελλάδας που ήταν απογοητευτική. Ο Φινμπόγκασον αγωνίστηκε στο διπλό-έκπληξη επί της Ολλανδίας και ο Ντουρμάζ έπαιξε βασικός πίσω από τον Ιμπραΐμοβιτς.

Καπίνο, Μιλιβόγεβιτς και Κασάμι δεν αγωνίστηκαν κόντρα σε Φινλανδία, Αρμενία και Σλονενία αντίστοιχα.

Ο Κώστας Φορτούνης έδειξε ξανά ότι διανύει πολύ καλή αγωνιστική περίοδο, ενώ ο Ντουρμάζ είχε ρόλο οργανωτή πίσω από τον Ιμπραΐμοβιτς. Φυσικά, ο Ελαμπντελαουί είναι βασικότατος στη νίκη της Νορβηγίας επί της Βουλγαρίας όπως και ο Ντα Κόστα που είδε το Μαρόκο να νικάει εύκολα με 3-0 το Σάο Τόμε.

Πιο αναλυτικά Κώστας Φορτούνης: Σε μια Εθνική Ελλάδας που απογοήτευσε... ξανά, ο μέσος του Ολυμπιακού ήταν ο καλύτερος παίκτης της. Ήταν αυτός που έφτιαχνε το παιχνίδι της ομάδας του Τσάνα και στο πρώτο ημίχρονο 3 από τις 9 φάσεις που δημιουργήθηκαν τις τελείωσε ο ίδιος.


Στέφανος Καπίνο: Εμεινε στον πάγκο αλλα το μέλλον είναι όλο δικό του.

Μάνουελ Ντα Κόστα: Βασικός στο 0-3 του Μαρόκου επί του Σάο Τόμε για τα προκριματικά του Κόπα Αφρικα.

Τζίμι Ντουρμάζ: Αγωνίστηκε σε όλο το ματς στην ήττα από την Ρωσία με 1-0. Οι Σουηδοί θέλουν πλέον τη νίκη επί της Αυστρίας την ερχόμενη Τρίτη, προκειμένου να μην έχουν προβλήματα με τη δεύτερη θέση. Ο παίκτης του Ολυμπιακού έπαιξε πίσω από τον Ιμπραΐμοβιτς, έχοντας οργανωτικό ρόλο.

Ομάρ Ελαμπντελαουί: Το γκολ του Φόρεν στο 57' έδωσε τη νίκη στη Νορβηγία του δεξιού οπισθοφύλακα των ερυθρόλευκων επί της Βουλγαρίας. Σε ακόμη ένα ματς της εθνικής του, ο Ελαμπντελαουί, ήταν βασικός. Έπαιξε σ' όλο το ματς κάτι που αναμένεται να συμβεί και κόντρα στους Κροάτες.

Αλφρεντ Φινμπόγκασον: Η Ισλανδία νίκησε 0-1 μέσα στην Ολλανδία και ουσιατικά τσέκαρε το εισιτήριό της για τη Γαλλία. Ο επιθετικός του Ολυμπιακού μπήκε στο 78' στο ματς, ενώ αναμένεται να ξεκινήσει βασικός στο σημερινό ματς με το Καζακστάν.

Λούκα Μιλιβόγεβιτς: Στο 2-0 επί της Αρμενίας ο Κούρτσιτς δεν έβαλε τον Σέρβο χαφ του Ολυμπιακού, επιλέγοντας τους Μάτιτς-Μπράσανατς.

Παϊτίμ Κασάμι: Κόντρα στη Σλοβενία, οι ΕΛβετοί τα βρήκαν... σκούρα. Εχαναν 2-0 μέχρι το 80', αλλά από εκεί και πέρα έψαξαν και υλοποίησαν το... θαύμα, με τα δύο γκολ του Ντρμιτς και το ένα του Στόκερ.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ