2015-09-14 20:23:25
Φωτογραφία για Λαφαζάνης: Οι ψηφοφόροι να ακυρώσουν τα μνημόνια με τη ψήφο τους
Αγαπητό tromaktiko,

στις 7/04/2015 αγόρασα από τον Γερμανό ένα ταμπλετ, το οποίο ένα μήνα μετά... σταμάτησε να φορτίζει. δοκιμάσαμε να το φορτίσουμε με τον φορτιστή του στην πρίζα, από υπολογιστή, με άλλους δυο φορτιστές άλλα τίποτα. 

22/05 το επέστρεψα στο κατάστημα που το αγόρασα (athens μέτρο mall) οπού ο υπάλληλος δοκίμασε με δικό του φορτιστή και επιβεβαίωσε ότι όντως δεν φορτίζει. το στέλνουμε στο σέρβις και 12/06 μας ενημερώνουν να το παραλάβουμε. δεν διαπίστωσαν καμία βλάβη και άπλα του έκαναν αναβάθμιση λογισμικού. 

Aρχές Ιουλίου ξαναπαρουσιαζει το ίδιο πρόβλημα και ξαναπηγαινουμε στο κατάστημα για να μας πουν την ίδια ιστορία και το ξαναπηγαινουν στο σέρβις. 3 βδομάδες μετά μας ενημερώνουν ότι ήρθε το ταμπλετ και ότι πάλι δεν βρίσκουν πρόβλημα και έκαναν πάλι άπλα αναβάθμιση συστήματος. 

Eνημερώνουμε τον υπάλληλο στις 13/08 ότι δεν επιθυμούμε να το παραλάβουμε άλλα να γίνει αντικατάσταση με άλλο καθώς αυτό είναι ελαττωματικό
. μπροστά μας (και μάλιστα το παραδέχεται και ο ίδιος ο υπάλληλος) ανοίγει το ταμπλετ από το κουμπί του και μας λέει ότι και εκείνος διαπιστώνει πρόβλημα στη φόρτιση και ότι θα το γυρίσει πίσω με την σημείωση ότι αρνούμαστε να το παραλάβουμε. στις 24/08 μας ενημερώνουν από το σέρβις ότι το ταμπλετ είναι έκτος εγγύησης  γιατί έχει σπάσει το κουμπί που ανοίγει. ένα ταμπλετ που έφυγε από τα χέρια μας στις 13/08 και ο δικός σας υπάλληλος το άνοιξε ξαφνικά εμείς το σπάσαμε. απαιτώ άμεση αντικατάσταση,

Kαθώς δεν έσπασε από δικό μας λάθος και ήταν ελαττωματικό από την αρχή. από τότε κανένας δεν μας ενημέρωσε για την πορεία. ξανά και ξανά τηλεφωνούσα στο κατάστημα και κάνεις δεν σήκωνε το τηλέφωνο και 2 φορές πέρασα από εκεί και μονό μετά από φωνές και καυγά πήρα την απάντηση ότι "περιμένουμε απάντηση το σέρβις". θα κινηθώ νομικά προς κάθε υπεύθυνο. δεν είναι το κόστος του ταμπλετ, όσο η κοροϊδία.

Αναγνώστης...
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ