2015-09-18 22:00:16
Φωτογραφία για Αδ. Γεωργιάδης: Αυτό που σιχαίνομαι στον Τσίπρα είναι ότι είναι τρομερός υποκριτής [ηχητικό]
Εάν οποισδήποτε υπουργός της Δεξιάς είχε την υπόθεση Φλαμπουράρη, θα είχαμε ξηλώσει και την Ακρόπολη - Ναι λοιπόν, σε 7 μήνες ο κ. Τσίπρας έχει κάνει μεγαλύτερη ζημιά στη χώρα, απ' ότι άλλοι 40 χρόνια"

Σφοδρή επίθεση και μάλιστα επί προσωπικού στον πρώην πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, με αφορμή και την υπόθεση Φλαμπουράρη, εξαπέλυσε ο πρώην υπουργός και υποψήφιος Βουλευτής της Ν.Δ., Άδωνις Γεωργιάδης, μιλώντας στον Flash 96,0 F.M. και στην εκπομπή του Αντώνη Κουμιώτη.

Πιο συγκεκριμένα, αναφερθείς στην υπόθεση Φλαμπουράρη, ο κ. Γεωργιάδης είπε χαρακτηριστικά: "Αυτό που σιχαίνομαι περισσότερο απ' όλα στον Τσίπρα είναι ότι είναι φοβερός υποκριτής. Τρομερός υποκριτής. Δηλαδή εμένα αυτό με εξοργίζει. Δηλαδή βγαίνει και λέει στο ντιμπέιτ ότι πρέπει να εφαρμόζονται οι Νόμοι, το θυμάστε και την επόμενη ημέρα που σκάει η υπόθεση Φλαμπουράρη, κάνει το παν για να την συγκαλύψει. Εάν οποισδήποτε υπουργός της Δεξιάς είχε την υπόθεση Φλαμπουράρη, θα είχαμε ξηλώσει και την Ακρόπολη. Τώρα εδώ βγαίνουν και λένε, σα να μην συμβαίνει τίποτα, έδωσε εξηγήσεις".


Και συνέχισε επί προσωπικού, λέγοντας: "Εγώ τον θεωρώ πολύ καταστροφέα για την χώρα, θεωρώ ότι έχει βλάψει την χώρα μου πάρα πολύ και δυστυχώς μπορεί να την βλάψει και περαιτέρω. Την έβλαψε ως μέγας δημαγωγός, την έβλαψε λέγοντας ψέματα 5 χρόνια, την έβλαψε κατηγορώντας πολιτικούς αντιπάλους για γερμανοτσολιάδες, την έβλαψε σταματώντας κάθε μεταρρύθμιση και κατεβάζοντας τον κόσμο τους δρόμους, την έβλαψε καταψηφίζοντας τον Σταύρο Δήμα για Πρόεδρο της Δημοκρατίας και οδηγώντας την χώρα σε εκλογές, την έβλαψε ως πρωθυπουργός σταματώντας τις μεταρρυθμίσεις, την έβλαψε χάνοντας ένα σωρό λεφτά, την έβλαψε κάνοντας ξανά εκλογές μέσα στο καλοκαίρι βλάπτοντας έτσι περαιτέρω την Οικονομία, την έβλαψε τώρα λέγοντας ψέμματα... Για ποιό λόγο να τον συμπαθώ ακριβώς;...

Ναι λοιπόν, σε 7 μήνες ο κ. Τσίπρας έχει κάνει μεγαλύτερη ζημιά στη χώρα, απ' ότι άλλοι 40 χρόνια. Και το χειρότερο δεν είναι οι 7 μήνες μόνο, τα 5 χρόνια που ήταν στην αντιπολίτευση πρωταγωνιστής έχει κάνει αθροιστικά μεγαλύτερη ζημιά τα τελευταία 100 χρόνια".

Ακούστε το σχετικό ηχητικό απόσπασμα από την συνέντευξη στον Flash 96,0 F.M.:
Tromaktiko
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ