2015-09-23 09:29:21
Φωτογραφία για Eπίθεση οπαδών σε δημοσιογράφο...
Επίθεση από χούλιγκαν του Ολυμπιακού, μπροστά στα μάτια των ατάραχων ανθρώπων της ΠΑΕ, δέχθηκε ο Θανάσης Ασπρούλιας, τραυματίζοντας τον μάλιστα στο πόδι!

Επίθεση εναντίον του Θανάση Ασπρούλια (φωτό), αρχισυντάκτη τους sdna.gr και απεσταλμένου του σάιτ στη Γαλλία για την κάλυψη του Ευρωμπάσκετ, έλαβε χώρα το απόγευμα της Δευτέρας. Η επίθεση έγινε στο Ελευθέριος Βενιζέλος κατά την άφιξη του δημοσιογράφου από τη Γαλλία, που συνέπεσε με την αναχώρηση της αποστολής του Ολυμπιακού για την Ξάνθη όπου το βράδυ της Τρίτης θα συναντήσει τη Skoda για το πρωτάθλημα.

Σύμφωνα με το sdna «ομάδα οπαδών του Ολυμπιακού περικύκλωσε τον Θανάση Ασπρούλια και ψιθυριστά στην αρχή άρχισαν να τον απειλούν και να τον καθυβρίζουν με τον πιο χυδαίο τρόπο», ενώ ακολούθως «μετά από μία ελαφριά σωματική επαφή κάποιος ανεγκέφαλος έκρινε ότι το περιστατικό πρέπει να περιλάβει και βία, ρίχνοντας κλωτσιά στο πόδι του δημοσιογράφου, προκαλώντας πρήξιμο στον αστράγαλο και στο μετατάρσιο του».

Από το sdna καταγγέλλεται ότι ο περιστατικό παρακολούθησε, χωρίς να παρέμβει, ο υπεύθυνος επικοινωνίας του Ολυμπιακού Κώστας Καραπαπάς, με τον οποίο ο Ασπρούλιας υπήρξε συνάδελφος στο Goal News προ ετών και, φυσικά, πριν ο Καραπαπάς αναλάβει επιτελική θέση στην πειραϊκή ΠΑΕ.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ