2015-09-23 10:18:12
Φωτογραφία για «ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΟΛΑ ΣΤΡΑΒΩΣΑΝ...»
Ο Δήμος Μπαξεβανίδης στάθηκε στο κακό διάστημα της Ξάνθης μετά το γκολ της ισοφάρισης, ενώ χαρακτήρισε θετικό το γεγονός ότι ακολουθεί ματς πολύ σύντομα για τους Ακρίτες.

«Νομίζω ότι κάναμε ένα κακό 35λεπτο, ειδικά μετά το γκολ που πετύχαμε. Καθίσαμε πίσω. Στο πρώτο ημίχρονο δεν είχαμε ιδιαίτερη πίεση από τον αντίπαλο, ωστόσο προηγήθηκε με ένα όμορφο γκολ. Καταφέραμε και μπήκαμε στο δεύτερο ημίχρονο δυνατά, ισοφαρίσαμε, αλλά από 'κει και πέρα όλα στράβωσαν» δήλωσε αρχικά στην κάμερα της Nova, προσθέτοντας:

«Έπεσε η ομάδα κυρίως μετά το πέναλτι που δεχθήκαμε και ήμουν εγώ πρωταγωνιστής. Δόθηκε το πέναλτι, βρεθήκαμε πίσω στο σκορ. Για εμάς ήταν δύσκολο να αντιδράσουμε. Προσπαθήσαμε, ήρθε και γρήγορα και το 1-3 και κάπου εκεί τελείωσαν όλα».

Ερωτηθείς για τα κενά που εμφάνισε στην άμυνα της η Ξάνθη, εξήγησε: «Μέχρι στιγμής δεν είχαμε προβλήματα αμυντικά. Σήμερα δεχθήκαμε τρία γκολ. Θα πρέπει να προβληματιστούμε. Έχουμε συνέχεια μπροστά. Έχουμε το παιχνίδι το Σάββατο στον Ηρακλή. Κοιτάζουμε το επόμενο παιχνίδι και συνεχίζουμε».

Όσο για το παιχνίδι που ακολουθεί το Σάββατο, κόντρα στον Ηρακλή, σημείωσε: Είναι καλό για εμάς που έρχεται γρήγορα παιχνίδι το Σάββατο. Θα κοιτάξουμε τι φταίει, θα δουλέψουμε τις αδυναμίες μας. Παίξαμε απέναντι σε έναν καλό αντίπαλο, ένα δύσκολο παιχνίδι. Θα βελτιωθούμε και θα συνεχίσουμε. Έχουμε μπροστά μας ένα πρωτάθλημα».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ