2016-01-17 23:24:49
Φωτογραφία για ΘΥΜΗΘΗΚΑΝ... ΤΟ ΘΡΥΛΙΚΟ REPEAT ΣΠΑΝΟΥΛΗΣ ΚΑΙ ΧΑΪΝΣ!
Οι Βασίλης Σπανούλης και Κάιλ Χάινς θυμήθηκαν τον θρίαμβο του Ολυμπιακού στο Final Four της Euroleague το 2013.

Οι ερυθρόλευκοι τον Μάιο του 2013 ταξίδεψαν στο Λονδίνο, κατάφεραν να υπερασπιστούν το στέμμα του πρωταθλητή Ευρώπης και οι Βασίλης Σπανούλης και Κάιλ Χάινς έκαναν ένα ταξίδι στον χρόνο για τις ανάγκες του διαδικτυακού μαγκαζίνο της Euroleague.

«Ηταν πιο δύσκολο, γιατί όλοι ήθελαν να νικήσουν τους πρωταθλητές. Ολοι ήθελαν να πάρουν δόξα νικώντας τον πρωταθλητή και αυτό έκανε το έργο μας δυσκολότερο», είπε ο αρχηγός του Ολυμπιακού αναφερόμενος στο έπος της Πόλης και στο repeat στo Λονδίνο, ενώ στη συνέχεια θυμήθηκε τον τελικό με την Ρεάλ Μαδρίτης:

«Στο πρώτο ημίχρονο οι συμπαίκτες μου ήταν εκεί για να κρατήσουν την ομάδα κοντά στη Ρεάλ Μαδρίτης. Στο δεύτερο ημίχρονο ήταν η σειρά μου να τους βοηθήσω να πάρουμε το τρόπαιο».

Τέλος, ο Βασίλης Σπανούλης παρατήρησε: «Ο χαρακτήρας που δημιουργήσαμε τον προηγούμενο χρόνο, μας είχε ακολουθήσει και τον επόμενο
. Ημασταν ένα group παικτών που θέλαμε να νικάμε, δεν ήμασταν εγωιστές, είχαμε χημεία και ρόλους και όλα αυτά δυσκόλευαν τους αντιπάλους μας. Ποτέ δεν τα παρατούσαμε, ακόμα κι όταν δεν παίζαμε καλά. Ολοι οι παίκτες μπορούσαν να είναι σημαντικοί για την ομάδα και αυτό την έκανε σπουδαία».

Ο Κάιλ Χάινς αναφέρθηκε αρχικά στις ανατροπές που συνήθιζαν να κάνουν οι ερυθρόλευκοι: «Αυτό ήταν το πνεύμα της ομάδας. Σε πολλά παιχνίδια ήμασταν πίσω στο σκορ, αλλά καταφέρναμε και κάναμε τις ανατροπές. Αποστολή μας ήταν να τα καταφέρουμε. Ημασταν πρωταθλητές Ευρώπης. Θεωρούμασταν αουτσάιντερ. Πολλοί πίστευαν πως δεν ανήκουμε σε αυτό το επίπεδο. Ως ομάδα είχαμε μία αποστολή: να αποδείξουμε πως αξίζουμε και πως ήμασταν η καλύτερη ομάδα».

Οσον αφορά τον τελικό (100-88), παρατήρησε: «Ημασταν πίσω με 17 πόντους, αλλά κάναμε το comeback και νικήσαμε ύστερα από εκπληκτική επιθετική απόδοση»

Επίσης, ο Αμερικανός σέντερ είπε: Η ομάδα μας ήταν ξεχωριστή. Η χημεία που είχαμε εντός κι εκτός γηπέδου μάς έκανε να ξεχωρίζουμε. Πιστεύαμε ο ένας στον άλλον και ανεξάρτητα του σκορ πάντα δίναμε το 100%. Το πνεύμα ήταν μαχητικό. Οποιες κι αν ήταν οι πιθανότητες, πάντα παλεύαμε, ήμασταν αποφασιστικοί και είχαμε εμπιστοσύνη μεταξύ μας. Αυτά τα δύο χρόνια ήταν τα καλύτερα που έχω παίξει.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ