2012-05-12 16:25:21
Φωτογραφία για Αποχή από τους πάγκους του χρόνου για τον Λουίς Ενρίκε
Ο Λουίς Ενρίκε δήλωσε υπερήφανος για το γεγονός ότι ήταν προπονητής στη Ρόμα αυτή τη σεζόν ενώ αποκάλυψε πως θα απέχει τη νέα αγωνιστική περίοδο από τους πάγκους.

"Για μένα ήταν μία πολύ όμορφη εμπειρία να προπονήσω αυτή την ομάδα, δεν μετάνιωσα καθόλου που την εκπροσώπησα.

Η οικογένειά μου είναι πολύ χαρούμενη που βρίσκεται εδώ, υποχρεώθηκα να τους πείσω να φύγουμε επειδή ήλπιζαν ότι θα παρέμενα", τόνισε χαρακτηριστικά ο Ισπανός τεχνικός σε συνέντευξη Τύπου λίγο πριν από την τελευταία αγωνιστική του φετινού Καμπιονάτο, και πρόσθεσε:

"Είχα πάντα μέγιστο σεβασμό για τους οπαδούς αλλά και μία εξαιρετική σχέση μαζί τους.Φεύγω επειδή είμαι πολύ κουρασμένος και έδωσα το 100% φέτος,όμως δεν πιστεύω ότι θα ξαναέχω την ίδια δύναμη για μετά το καλοκαίρι. Είναι σίγουρο ότι δεν θα προπονήσω κάποια ομάδα τη νέα σεζόν.

Από εκεί και πέρα, ο πρώην τεχνικός της Μπαρτσελόνα Β' υποστήριξε:"Σίγουρα η δουλειά μου κρίνεται από τα αποτελέσματα, 3-4 παιχνίδια πριν παλεύαμε για την τρίτη θέση αλλά δεν τα καταφέραμε.


Παρόλα αυτά δεν πιστεύω ότι είχαμε μία πολύ άσχημη σεζόν, έχοντας στο μυαλό μου κυρίως πράγματα που εσείς δεν μπορείτε να δείτε επειδή δεν είστε στις προπονήσεις. Αυτή ομάδα παρουσίασε πολύ μεγάλη βελτίωση, κατά τη γνώμη μου".

Όσο για την "αχίλλειο πτέρνα" των Ρωμαίων τη φετινή σεζόν, στάθηκε ιδιαίτερα στην ανάγκη βελτίωσης της αμυντικής λειτουργίας. "Πιστεύω ακόμα ότι μπορεί κάποιος να παίξει ελκυστικό ποδόσφαιρο στην Ιταλία και ότι ο καλύτερος τρόπος για να παίζεις ποδόσφαιρο είναι μέσω της επίθεσης.

Σίγουρα πρέπει να βελτιώσω το αμυντικό κομμάτι, να είστε σίγουροι ότι θα το κάνω. Είναι μεγάλη υπερηφάνεια για μένα ότι ήμουν προπονητής στη Ρόμα".

Επιπλέον,ο Λουίς Ενρίκε εκτόξευσε αρκετά βέλη κατά των δημοσιογράφων, τονίζοντας ότι καθόλη τη διάρκεια της σεζόν δέχτηκε αρκετή άδικη κριτική, ενώ σε ερώτηση για τις σχέσεις του με τον Φραντσέσκο Τότι, ανέφερε:

'Έχω μιλήσει τόσο πολύ φέτος με τον Φραντσέσκο που τον ερωτεύομαι, η γυναίκα μου θα αρχίσει να ανησυχεί", απάντησε χιουμοριστικά.
sfirixtranews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ