2012-05-12 17:54:00
Φωτογραφία για «Συγκεντρωμένοι και δυνατοί»
 Ο Ετό «τρέχει» ένα μικρό σερί στην αρχική ενδεκάδα αφού βρίσκει τον εαυτό του μετά το μεγάλο διάστημα απουσίας λόγω τραυματισμού: «Δεν είμαι ακόμη καλά, έλειπα τρεις μήνες λόγω του τραυματισμού μου αλλά και αύριο θα δώσω τα πάντα, θα προσπαθήσω πάρα πολύ, το 100% του εαυτού μου για να νικήσουμε. Είναι δύσκολο για έναν ποδοσφαιριστή μετά από τέτοια απουσία να επανέρχεται πλήρως».

Για το αυριανό ματς: «Νικήσαμε την Πέμπτη αλλά μας περιμένει ένα πιο δύσκολο παιχνίδι.  Σίγουρα ο Παναθηναϊκός θα παίξει πιο δυνατά για να μας κερδίσει. Πρέπει να είμαστε πιο δυνατοί, πιο συγκεντρωμένοι κι όταν μας δίνεται η ευκαιρία να πετύχουμε γκολ να την εκμεταλλευόμαστε».

Για το ότι ο ΠΑΟΚ κέρδισε τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ: «Σίγουρα στο ΟΑΚΑ νικήσαμε έχοντας και λίγο παραπάνω τύχη αλλά ο αυριανός αγώνας είναι διαφορετικός απ' όλους τους προηγούμενους με συγκεκριμένο πλέον στόχο για τις δυο ομάδες. Αυτό που πρέπει να κάνουμε εμείς είναι να είμαστε συγκεντρωμένοι και δυνατοί ώστε να νικήσουμε αύριο, κάτι που δε θα είναι εύκολο». 
paokrevolution
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Η εντολή του λαού
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Η εντολή του λαού
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ