2012-05-12 18:15:31
Φωτογραφία για «Το περίμενα», λέει ο Maldonado
Για πρώτη φορά στην καριέρα του ο Pastro Maldonado θα ξεκινήσει αγώνα της Formula 1 από την πρώτη σειρά του grid. 

Ο πιλότος της Williams εντυπωσίασε στις κατατακτήριες δοκιμές της Catalunya και μάλιστα για λίγα δευτερόλεπτα, μέχρι να ολοκληρώσει την προσπάθειά του ο Lewis Hamilton, βρέθηκε στην pole position.

Μπορεί η εμφάνιση του 27χρονου πιλότου από την Bενεζουέλα να αποτελεί έκπληξη, για τον ίδιο ωστόσο ήταν αναμενόμενο ένα τέτοιο αποτέλεσμα.

«Την Παρασκευή σκεφτόμασταν ότι ήταν πιθανή μια θέση στη 10άδα. Σήμερα το πρωί έμεινα έκπληκτος από την απόδοσή μας, γιατί το μονοθέσιό μας ήταν τόσο γρήγορο με λίγα καύσιμα στο ρεζερβουάρ. Έτσι μετά το FP3 πιστεύαμε ότι πιθανό ένα καλό αποτέλεσμα στις κατατακτήριες», δήλωσε πανευτυχής ο Πρωταθλητής του GP2 το 2010.

Όσο για τον αγώνα, ο Maldonado είναι αισιόδοξος καθώς όπως λέει έχει γίνει εξαιρετική δουλειά στην FW34.


«Έχουμε δουλέψει τόσο σκληρά από την αρχή της χρονιάς, προσπαθώντας να κατανοήσουμε τα ελαστικά και έχουμε εξελίξει το μονοθέσιό μας γύρω από αυτά. Έχουμε βελτιωθεί σημαντικά ενόψει του αυριανού αγώνα. Το μονοθέσιο δείχνει πολύ σταθερό, ειδικά στο ρυθμό αγώνα και είναι εξαιρετική αίσθηση που βρίσκομαι στην πρώτη 3άδα για πρώτη φορά στην καριέρα μου. Καταφέραμε να βελτιώσουμε τον χειρότερο τομέα μας ως τώρα, την απόδοσή μας στις κατατακτήριες. Είμαι πολύ χαρούμενος για την ομάδα, την πατρίδα μου και εμένα τον ίδιο».

Σημειώστε ότι είναι η πρώτη φορά μετά τον αγώνα του Interlagos το 2010 που μονοθέσιο της Williams θα βρεθεί στην πρώτη σειρά της σχάρας εκκίνησης (σ.σ. τότε είχε πάρει την pole o Nico Hulkenberg σε μικτές συνθήκες).

Πηγή: www.e-go.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ