2016-03-06 01:44:06
Φωτογραφία για Έπιασαν και τον δεύτερο ληστή γυναίκας στην Κοζάνη
Στα χέρια της Αστυνομίας βρίσκεται και ο δεύτερος από τους κακοποιούς που... παρίσταναν τους υπαλλήλους της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης και Αποχέτευσης στην Κοζάνη για να ληστέψουν μια 41χρονη γυναίκα, η οποία τους άνοιξε την πόρτα του διαμερίσματός της στην Κοζάνη πιστεύοντας ότι θα επισκεύαζαν κάποια βλάβη.

Ο 46χρονος Έλληνας συνελήφθη από άνδρες της Ασφαλείας με ένταλμα σύλληψης του ανακριτή που εκκρεμούσε σε βάρος του, μετά την άσκηση δίωξης με κατηγορίες για ληστρική εκβίαση, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης. Στη συνέχεια, πήρε προθεσμία για να ετοιμάσει την απολογία του. Ήδη κρατείται ο 38χρονος Έλληνας συνεργός του, μαζί με τον οποίο είχε αρπάξει 4.750 ευρώ από την άτυχη ένοικο του σπιτιού με την απειλή μαχαιριού, στις 7 Ιανουαρίου.

Ο 38χρονος είχε συλληφθεί 20 ημέρες μετά τη ληστεία από άνδρες της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και οι αστυνομικοί της Ασφαλείας διαπίστωσαν ότι σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Δυτικής Μακεδονίας για κλοπή. Στην πορεία της προανάκρισης, αποκαλύφθηκε ότι στις 13 Ιανουαρίου είχε διαρρήξει το οβελιστήριο ενός 38χρονου και είχε αρπάξει από μέσα 1.250 ευρώ και ένα χρηματοκιβώτιο, που δεν έχει βρεθεί ακόμη. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ