2016-03-08 04:08:15
Φωτογραφία για Επικίνδυνοι σχεδιασμοί στο Νοσοκομείο Τρικάλων
Οι γραφειοκράτες της 5ης ΥΠΕ Θεσσαλίας –Στερεάς Ελλάδας, προσπαθούν να... καλύψουν κενά Ιατρών στο Νοσοκομείο Τρικάλων θέτοντας σε κίνδυνο ανθρώπινες ζωές.

Όπως αποκαλύπτει τοtrikalanews.gr ούτε την στοιχειώδη λογική δεν διαθέτουν οι γραφειοκράτες στην 5η ΥΠΕ Θεσσαλίας –Στερεάς Ελλάδος και σχεδιάζουν επί χάρτου να καλύψουν κενό Ιατρού στην Μονάδα Τεχνητού Νεφρού του Νοσοκομείου Τρικάλων με …Παθολόγο μέσω μετακίνησης από τις Παθολογικές Κλινικές του Νοσηλευτικού Ιδρύματος του Νομού.

Την ώρα που οι Παθολογικές Κλινικές του Νοσοκομείου Τρικάλων «σηκώνουν» το 70% του όγκου Υπηρεσιών του Νοσοκομείου Τρικάλων και λειτουργούν στο «κόκκινο» από πλευράς στελέχωσης ιατρικού προσωπικού, αντί οι …φωστήρες της 5η ΥΠΕ Θεσσαλίας –Στερεάς Ελλάδος να «κόψουν τον λαιμό τους» και να τις στελεχώσουν με ιατρικό προσωπικό, επιχειρούν να τις αποδυναμώσουν επιπλέον δίνοντας Ιατρό στην Μονάδα Τεχνητού Νεφρού όπου ακόμα και μαθητής …Νηπιαγωγείου γνωρίζει πως εκεί απαιτείται εξειδικευμένο ιατρικό προσωπικό για τον χειρισμό μηχανημάτων και όχι …Παθολόγος.

Ας ελπίσουμε ότι θα αντιληφθούν τα …στοιχειώδη και θα υλοποιήσουν τις υποσχέσεις τους οι Βουλευτές Τρικάλων του ΣΥΡΙΖΑ για την στελέχωση των Κλινικών του Νοσοκομείου με Ιατρικό και Νοσηλευτικό προσωπικό, με σεβασμό στους άγρια φορολογούμενους πολίτες που απαιτούν να νοσηλεύονται χωρίς …πειραματισμούς.
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ