2012-05-13 12:20:58
Φωτογραφία για ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ Η ΝΙΚΗ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗ ΧΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΡΥΛΟ!
Ο Ολυμπιακός υποδέχεται σήμερα (13/5) στις 16:00 στο κολυμβητήριο του Πειραιά τη Χίο, σε ένα παιχνίδι που έχει χαρακτήρα τελικού, για τους ερυθρόλευκους που φιλοδοξούν να υπερασπιστούν τα κεκτημένα τους.

Η νίκη είναι μονόδρομος για τους παίκτες του Θοδωρή Βλάχουπου θέλουν την πρόκριση στην τελική φάση των πλέι οφ της Α1 πόλο των ανδρών και ο Ολυμπιακός χρειάζεται τη συμπαράσταση των οπαδών του για να πετύχει το στόχο του, έχοντας δίπλα του τον επιπλέον και καλύτερό του παίκτη! Τον λαό του!

Η Χίος αναμένεται και σε αυτό το παιχνίδι θα αγωνιστεί χωρίς τον Σέρβο αμυντικό Νίκολα Ράτζεν, ενώ αρκετός θα είναι ο κόσμος του Ολυμπιακού που θα βρεθεί στο Παπαστράτειο για να συμπαρασταθεί στους πολίστες μας, ειδικά μετά τα τελευταία δυσάρεστα επεισόδια στο Ιωνικό κολυμβητήριο της Χίου.

Αυτοί που θα βρεθούν στο κλειστό κολυμβητήριο Πειραιά θα πρέπει να ενισχύσουν τον Θρύλο χωρίς να ασχοληθούν και να απαντήσουν σε τυχόν προκλήσεις των αντιπάλων, γιατί εκτός από την πρόκριση πρέπει να διαφυλαχθεί και η έδρα, με δεδομένο ότι στην τελική φάση ο Ολυμπιακός θα έχει ντεσαβαντάζ έδρας...
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ