2012-05-15 17:11:01
Φωτογραφία για Δερμιτζάκης για Πανιώνιο
 Έναρξη συνομιλιών με τους υποψηφίους διαδόχους του Άκη Μάντζιου για την διοίκηση του Πανιωνίου. Σύμφωνα με πληροφορίες του Novasports.gr, την Τρίτη το μεσημέρι ο Διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος των «κυανέρυθρων», Λάζαρος Κουτλίδης έχει συνάντηση με τον Παύλο Δερμιτζάκη σε γνωστό ξενοδοχείο της Λεωφόρου Συγγρού.

Ο πρώην τεχνικός του Αστέρα Τρίπολης και του ΠΑΟΚ ενδιαφέρει τους ανθρώπους του «Ιστορικού» και έτσι έγινε η πρώτη επαφή, χωρίς αυτό βέβαια να σημαίνει πως δεν θα εξεταστούν και άλλες περιπτώσεις, όπως αυτή του Νίκου Aβελ Παπαδόπουλου.

 Εν τω μεταξύ, βγήκε στη δημοσιότητα, ένα ακόμα όνομα προπονητή προτάθηκε στον Πανιώνιο. Πρόκειται για τον πρώην παίκτη του ΠΑΟΚ (1996-97), Αντρέι Αλεξέγεβιτς Τσερνίσοφ. Η περίπτωση του 44χρονου Ρώσου τεχνικού εξετάζεται από τους «κυανέρυθρους», στους οποίους αρέσει το γεγονός ότι στο παρελθόν έχει δουλέψει με νεαρούς ηλικιακά παίκτες. Ο Τσερνίσοφ έχει καθίσει, μεταξύ άλλων, στον πάγκο της Σπαρτάκ Μόσχας, της Ντιναμό Τιφλίδας, αλλά και των Εθνικών ομάδων της Ρωσίας U17 και U21.
paokrevolution
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ