2012-05-15 17:26:22
Φωτογραφία για Πάμε σε εκλογές - Αύριο ορίζεται υπηρεσιακή κυβέρνηση - Δύο μεγάλα μέτωπα: Τσίπρα-Βενιζέλου και Σαμαρά- Καμμένου
- Προεδρία της Δημοκρατίας: Αύριο στις 13.00 ορίζεται υπηρεσιακή κυβέρνηση

- Βενιζέλος:Ο Καμμένος μας ζήτησε να τον στηρίξουμε να καταγγείλει το Μνημόνιο!

- Κουβέλης: Δεν ετέθη θέμα κυβέρνησης από προσωπικότητες

- Οργισμένος ο Π.Καμμένος: "Προτιμούν τους δανειστές από την εθνική λύση" Αποφασισμένοι να μην συμφωνήσουν φαίνεται ότι ήταν όλοι οι πολιτικοί αρχηγοί σε αυτή την τελευταία σύσκεψη υπο τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Σύμφωνα με πληροφορίες, υπήρξαν στιγμές έντονης αντιπαράθεσης τόσο μεταξύ των κυρίων Βενιζέλου και Τσίπρα όσο και μεταξύ των κυρίων Σαμαρά και Καμμένου.

Υπήρξε μάλιστα μια στιγμή μεγάλης έντασης μεταξύ Βενιζέλου και Τσίπρα όταν ο κ.Βενιζέλος του είπε ότι ο μέντοράς του, ο Αλέκος Αλαβάνος λέει άλλα από εκείνον. Ο κ.Τσίπρας σύφωνα με την πλευρά Βενιζέλου ήταν συνεχώς σε μια αντίφαση. Ελεγε από την μια ότι δεν έχουν καμία νομιμοποίηση με τον Α.Σαμαρά να προχωρήσουν και από την άλλη δεν συμμετείχε σε καμία προσπάθεια για τον σχηματισμό κυβέρνησης.

Αυτό ήταν το πρώτο μέτωπο που σίγουρα θα το δούμε και στη νέα προεκλογική περίοδο, ενώ το άλλο μέτωπο δημιουργείται σαφέστατα ανάμεσα στον κ. Σαμαρά και τον κ. Καμμένο. Το πράγμα προχώρησε παραπέρα όταν στην δήλωσή του από την Βουλή ο κ. Καμμένος κατηγόρησε τον κ.Σαμαρά ότι «ουσιαστικά ότι θέλει εκλογές γιατί θέλει να γίνει πρωθυπουργός». Η απάντηση από τη ΝΔ ήταν άμεση: "Λέει ψέμματα. θα γελάσει και ο κάθε Καμμένος."
Eglimatikotita
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ