2016-08-15 15:03:16
Φωτογραφία για ΑΠΟΦΑΣΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΓΙΑ... ΜΑΝΙΑΤΗ ΚΑΙ ΝΤΟΥΡΜΑΖ
Με το… ένα πόδι εκτός Ολυμπιακού βρίσκονται πλέον τόσο ο Τζίμι Ντουρμάζ όσο και ο Γιάννης Μανιάτης, καθώς δεν υπολογίζονται από τον Μπέντο και ήδη ψάχνουν ομάδα για να φύγουν, όπως έχουμε αναφέρει.

Το τελευταίο διάστημα μάλιστα, υπάρχουν καθημερινά δημοσιεύματα και για τους δύο σχετικά με την επόμενη ομάδα της καριέρας τους, καθώς τον Ντουρμάζ τον… στέλνουν πότε στην Τουρκία και πότε στην Γαλλία, ενώ για τον διεθνή μεσοαμυντικό το... ρεπερτόριο έχει από Γαλλία, Κύπρο μέχρι και Βέλγιο.

Μέχρι στιγμής όμως, δεν υπάρχει κάτι σοβαρό, οπότε αμφότεροι λογίζονται ως παίκτες του Ολυμπιακού και για αυτό από το Λιμάνι θα προσπαθήσουν να τους... «προστατεύσουν», όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το "sportdog.gr". Όσο βρίσκονται στο Ρέντη και ανήκουν στον σύλλογο, δεν θέλουν να εμφανίζονται ως… τελειωμένοι, καθώς σε περίπτωση που δεν έρθει η κατάλληλη πρόταση, τότε δεν αποκλείεται να υπάρξει ανατροπή σκηνικού.

Έτσι λοιπόν, τόσο ο Μανιάτης όσο και ο Ντουρμάζ θα λογίζονται κανονικά ως παίκτες της ομάδας, μέχρι να προκύψει η πρόταση που θα τους δώσει το ελεύθερο να φύγουν! Μάλιστα, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, αν δεν είχαν προβλήματα τραυματισμών, θα συγκέντρωναν αρκετές πιθανότητες να βρίσκονται και στην αποστολή για το πρώτο ματς με την Αρούκα…
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ