2012-05-17 08:49:19
Φωτογραφία για ΣΥΝΕΔΡΙΑΖΟΥΝ ΟΙ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΤΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΤΗΣ Ν.Δ. ΚΑΙ ΣΥΡΙΖΑ
Συνεδριάζει στις 11.00 η Κοινοβουλευτική Ομάδα της Νέας Δημοκρατίας, υπό την προεδρία του Αντώνη Σαμαρά, λίγες ώρες μετά την ορκωμοσία του υπηρεσιακού πρωθυπουργού, κ. Πικραμμένου και μόλις μία ώρα μετά την ορκωμοσία των μελών της νέας κυβέρνησης.

Το δίλημμα των εκλογών, από την πλευρά του κόμματός του, έθεσε ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς σε δήλωσή του με την οποία χαρακτήρισε «άριστη» την επιλογή του νέου υπηρεσιακού πρωθυπουργού Π. Πικραμμένου.

«Ο ελληνικός λαός έχει τώρα μπροστά του δύο δρόμους: Από τη μία, να αλλάξουμε τα πάντα στην Ελλάδα, με αλλαγές που να γίνονται, σε μια Ευρώπη που και αυτή αλλάζει. Και από την άλλη, να ζήσουμε τον τρόμο της εξόδου από το ευρώ, τον τρόμο της απομόνωσης, εκτός Ευρώπης, και της κατάρρευσης όσων είχαμε φτιάξει μέχρι σήμερα», ανέφερε ο κ. Σαμαράς.

Συνεδριάζει επίσης σήμερα το μεσημέρι στις 1:30 η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ Ενωτικό Κοινωνικό Μέτωπο και η Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ στην αίθουσα Γερουσίας της Βουλής.


Τη θέση που παρουσίασε στη σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών, ότι η υπηρεσιακή κυβέρνηση δεν πρέπει να υλοποιήσει μέτρα που αφορούν σε περαιτέρω μειώσεις μισθών και συντάξεων, τη διάλυση των εργασιακών σχέσεων και το πάγωμα των ιδιωτικοποιήσεων, υπογράμμισε στη δήλωσή του ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας.

Ο κ. Τσίπρας είπε ότι ζήτησε να μην προχωρήσει η έκδοση σχετικών υπουργικών αποφάσεων για την υλοποίηση των παραπάνω μέτρων μέχρι να σχηματιστεί κυβέρνηση που θα έχει την εμπιστοσύνη της Βουλής. Επίσης, ζήτησε να παγώσει κάθε διαδικασία για την πώληση δημόσιας περιουσίας.

ΑΠΕ-ΜΠΕ
 
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ