2017-01-03 17:44:11
Φωτογραφία για Μήνυση ΠΟΕΔΗΝ κατά Πολάκη! «Φουντώνει» ο πόλεμος
Γράφει: Μαρία Γλένη - Health Report

Νέα διάσταση λαμβάνει η αδυσώπητη κόντρα μεταξύ του αναπληρωτή υγείας Παύλου Πολάκη με τους εργαζόμενους στα Δημόσια νοσοκομεία.

Τα… «αίματα άναψαν» ακόμη περισσότερο μετά τις δηλώσεις του προέδρου της ΠΟΕΔΗΝ Μιχάλη Γιαννάκου στο ρεπορτάζ της Guardian για το σύστημα υγείας στην Ελλάδα. Ο αναπληρωτής υπουργός υγείας, ξεσπάθωσε εναντίον της ΠΟΕΔΗΝ και του προέδρου της με σχετική ανάρτηση στο facebook.

Ανάμεσα στις φράσεις που χρησιμοποίησε ήταν το «ξεφτίλα», που όπως λέει, «δεν πιστεύει κανείς, παρά μόνο το παρεάκι σου» και τονίζει πως όσα είπε στον Guardian είναι «αισχρά ψέμματα και στοιχεία του 2012».

Δείτε ΕΔΩ τη σχετική ανάρτηση!

Μάλιστα ο αν.υπουργός «προειδοποιούσε» τον πρόεδρο των εργαζομένων στα νοσοκομεία πως «έκλεισε ο κύκλος σας, η θέση σας είναι στα σκουπίδια της ιστορίας».

Μήνυση ΠΟΕΔΗΝ


Η αντίδραση από την πλευρά των εργαζομένων δεν άργησε. Όπως καθιστούν σαφές προτίθεται να καταθέσουν μήνυση «ενώ τις επόμενες ημέρες θα ασκηθεί εις βάρος του και αγωγή με αίτημα την αποκατάσταση της προσβολής, που υπέστη η ΠΟΕΔΗΝ και ο Πρόεδρος της».

Ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ

Και συνεχίζουν επισημαίνοντας ότι: « Ας είναι βέβαιος ο κύριος Πολάκης, ότι οι εργαζόμενοι δεν είναι διατεθειμένοι να ανεχτούν τις προσβολές και τις ύβρεις, που κατά καιρούς εκτοξεύει προκειμένου να καλύψει αυτό, που κάθε Έλληνας πολίτης γνωρίζει: την συστηματική και μεθοδευμένη διάλυση του Εθνικού Συστήματος Υγείας, τις δραματικές ελλείψεις σε προσωπικό και υλικά στα δημόσια Νοσοκομεία και τελικά τον κίνδυνο, που υφίσταται για την υγεία και την ζωή του ελληνικού λαού».

Συνεχίζοντας στο ίδιο πνεύμα οι εργαζόμενοι στο ΕΣΥ ανέφεραν χαρακτηριστικά ότι «όταν ο Παύλος Πολάκης ήταν συνδικαλιστής τον θεωρούσαμε γραφικό τώρα όμως είναι αναπληρωτής Υπουργός Υγείας. Είναι επικίνδυνος. Μιλάμε πλέον για έναν βόθρο. Ο κ. Πολάκης είναι πολιτικό μίασμα της πολιτικής και κοινωνικής ζωής. Ενώ ο κ. Ξανθός, παρόλο που εφαρμόζει Μνημονιακές υποχρεώσεις έχει ένα κώδικα επικοινωνίας».
medispin
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ