2012-05-22 20:36:41
Φωτογραφία για «ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΣΤΗ ΜΠΙΛΜΠΑΟ Ο ΒΑΛΒΕΡΔΕ»
Σύμφωνα με αναφορές του ισπανικού Τύπου ο Ερνέστο Βαλβέρδε είναι ο πρώτος υποψήφιος να διαδεχθεί τον Μαρτσέλο Μπιέλσα στον πάγκο της Αθλέτικ Μπιλμπάο.

Ο κύκλος του Ερνέστο Βαλβέρδε στον Ολυμπιακό, ολοκληρώθηκε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, νταμπλ με όμορφο και ελκυστικό ποδόσφαιρο!

Ο 48χρονος Βάσκος, ο οποίος αυτά τα τρία σπαστά» χρόνια που ηγήθηκε της τεχνικής ηγεσίας των ερυθρόλευκων και έγινε σύνθημα στα χείλη των οπαδών του Θρύλου, σύμφωνα με τα ισπανικά ΜΜΕ φέρεται να βρίσκεται μια ανάσα από την επιστροφή του στην αγαπημένη του Αθλέτικ Μπιλμπάο.

Όπως αναφέρει η «elconfidencial», που κάνει λόγο για πηγές της, ο Ερνέστο Βαλβέρδε είναι πρώτος υποψήφιος να αναλάβει την τεχνική ηγεσία των φιναλίστ του Europa League.

Η σιωπή του Μαρσέλο Μπιέλσα, αλλά και του συλλόγου, στην προοπτική ανανέωσης της συνεργασίας τους, λίγες μέρες, πριν τον τελικό του κυπέλλου με την Μπαρτσελόνα, δείχνει πολλά.

Με βάση το δημοσίευμα, ο Ερνέστο Βαλβέρδε αναμένετια να διαδεχθεί στο τιμόνι των Βάσκων τον Μαρτσέλο Μπιέλσα με την λήξη της σεζόν, από την στιγμή, όπου έχει εξαιρετική σχέση με τον πρόεδρο της Αθλέτικ Ουρούτια.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ