2012-05-23 00:13:04
Φωτογραφία για Γκάμπριελ σε Τσίπρα : Η Γερμανία δεν δέχεται αθέτηση συμφωνιών
Αυστηρό ήταν το μήνυμα του αρχηγού των σοσιαλδημοκρατών (SPD) και αντιπάλου της Μέρκελ στις προσεχείς εκλογές στη Γερμανία Ζίγκμαρ Γκάμπριελ προς τον Αλέξη Τσίπρα, στη μεταξύ τους συνάντηση πριν από λίγη ώρα στο Βερολίνο. Όπως δήλωσε ο ίδιος ο κ. Γκάμπριελ στο Mega, η Γερμανία «πλην του κόμματος της Αριστεράς» δεν δέχεται αθέτηση των συμφωνιών από την Ελλάδα. Αξίζει να σημειωθεί ότι η συνάντηση πραγματοποιήθηκε εσπευσμένα και αφού είχε προηγηθεί η άρνηση Σταϊενμάιερ (από την ηγεσία του SPD επίσης) να συναντηθεί με τον επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ, λόγω της ενόχλησής του για το περιεχόμενο των δηλώσεων Τσίπρα στο Παρίσι (με τις οποίες χαρακτήρισε «Ολαντρέου» τον νέο Γάλλο Πρόεδρο).

«Τον κάλεσα να του πω ότι η πολιτική που οδηγεί σε αθέτηση των συμφωνιών από την Ελλάδα οδηγεί στην αθέτηση και από την πλευρά της Γερμανίας» δήλωσε ο κ. Γκάμπριελ στο Mega για το περιεχόμενο της συνομιλίας του με τον κ. Τσίπρα.

«Οι συμφωνίες πρέπει να τηρούνται… έχουμε και εμείς αδυναμία να εξηγήσουμε στους ψηφοφόρους μας γιατί πρέπει να πληρώνουν για την Ελλάδα» συμπλήρωσε ο αρχηγός των σοσιαλδημοκρατών.
TreloKouneli
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ